Schleich mavrični Unicorn s krili 70576
18,99 € 15,10 €

Zadnji kos!

V gorah na Rainbow Islandu je krilati mavrični Unicorn z žrebetom zelo znan. Ko letijo, njihova krila sijejo v vseh barvah. Včasih se unicorn dobesedno združi z mavrico! Vnesite svoj svet in jih občudujte!

Schleich velika hiša na kmetiji 42407
113,04 € 92,90 €

Zadnji kos!

Kmeta Paul in Laura ljubita živino na kmetiji in zato živita v veliki hiši na kmetiji.
Dvonadstropna hiša je sestavljena iz skednja in kmečke hiše s kuhinjo in spalnico. Komplet vsebuje vrsto pripomočkov in funkcij za neskončno zabavo. Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in spalnico je povezan s hlevom, ki nudi dovolj prostora za živali.

Schleich Sirena s prijateljem 70564
18,99 € 15,10 €

Zadnji kos!

Velike lupine služijo kot popoln umik za morsko deklico in njen majhen pečat. Notranjost lupine je topla in prijetna. Ob jutrih deklica vodi svoj sončno-morski obred.

Schleich morski žrebec Unicorn 70571
18,99 € 15,10 €

Zadnji kos!

Unicorn živi v podmorskem svetu Meamara v lupini, vgrajeni v morske gozdove. Ko jih boste videli, jih ne boste nikoli pozabili – tri čarobna bitja so tako lepa in skrivnostna, polepšala vam bodo vaš vsakdan.

Schleich Sirena morskim konjem 70563
18,99 € 15 €

Zadnji kos!

Velike lupine služijo kot popoln umik za morsko deklico in njen majhen pečat. Notranjost lupine je topla in prijetna. Ob jutrih deklica vodi svoj sončno-morski obred.

Schleich Sirena z želvo v oklepu 70562
18,99 € 15,40 €

Zadnji kos!

Velikanska lupina služi kot odlično zatočišče za mlado Sireno in njeno prijateljico želvo. Notranjost lupine je topla in prijetna. Med vožnjo po koralnem grebenu je sirena našla majhno želvo, ki je bila izgubljena, zato ji je pomagala.

Schleich samorog z mesecem
16,38 € 14,70 €

Razširite svojo zbirko čudovitih bitij s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure konja samoroga z mesecem. Ta ponosni žrebec, ki s prijaznimi, odprtimi očmi skrbi za varnost svoje družine, zvezdne kobile pegaza in njunega žrebca samoroga.

Schleich Samorog 70521
17 € 15,40 €

Ročno poslikana figura samoroga iz kolekcije Bayala bo dopolnila vašo kolekcijo! Ob svetlobi jutranjega sonca bo zasijala zlata griva samoroga. Ob strani je okrašen s cvetnim motivom. Samorog je sramežljivo in plemenito bitje, ki je zavito v obilico skrivnosti.

Schleich kobila zvezdastega Pegas
16,38 €

Razširite svojo zbirko čarobnih bitij s tem zelo lepim, ročno poslikanim in dodelanim motivom prikupne figure kobila zvezdastega Pegasa. Prihaja iz neskončnosti vesolja. Vanjo se boste zaljubili na prvi pogled.