TrueLife NannyWatch A15 video otroški monitor

TrueLife NannyWatch A15 video otroški monitor

Številka: 1405831
je digitalni video otroški monitor s prozornim barvnim 1,5-palčnim LCD zaslonom, sobnim termometrom, budilko, samodejnim nočnim načinom, vključenim VOX načinom in visokokakovostnim avdio in video prenosom do 300 metrov. Celoten opis
219,90 €
Vključno z DDV
126,48 €
-42%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1405831

Predstavitev

TrueLife NannyCam A15 – otroški monitor v uri.

  • Revolucionarni otroški monitor TrueLife NannyCam A15 bo dobesedno vedno lahko na vaši roki. Sprejemnik je vgrajen v uro, katerega običajno pritrdite na zapestje. Oddajnik, ki ga postavite ob dojenčku ima vklopljen stabilen signal na razdalji do 300 m. S funkcijami, kot sta nočni vid ali spremljanje temperature okolice, imate nad svojim dojenčkom popoln nadzor in ne boste zamudili nobenega joka ali smeha.

Odličen dodatek za oskrbo otrok

  • Brezžični monitorji za dojenčke so danes precej pogosti, vendar inovativni TrueLife NannyCam A15 je v obliki ure marsičem bolj praktičen od tradicionalnih modelov. Poglejte samo na zapestje in imeli boste popoln pregled nad dojenčkom in sobo, kjer spi.
  • Proste roke – Preprosto se navadite na starševsko zapestno enoto. Vedno jo imate s seboj in ko se premikate po stanovanju ali hiši, ga v drugi sobi ne boste pozabili. Doseg do 300 metrov zagotavlja, da nikoli ne izgubite pogleda na dogajanje v otrokovi sobi.
  • Prozoren zaslon – Sprejemnik ima dovolj velik in enostaven bralni zaslon z enostavnim upravljanjem. V vsakem trenutku lahko vidite in slišite, ali vaš otrok spi, maha ali joka. Samo preverite svojo uro.

Oznake za ikone

Zanesljiva povezava do 300 metrov – Del otroškega monitorja postavite ob otroka in na roko pripnite sprejemnik za zapestno uro. Otroški monitor zanesljivo prenaša zvok in slike do razdalje 300 m. Lahko varno odidete na vrt, sedite na terasi ali v stanovanju ali hiši počnete vse, kar želite.

Sobni termometer – Prava sobna temperatura je izredno pomembna za majhne otroke. Podatki o trenutni temperaturi prostora so prikazani na prikazovalniku ure.

Kakovostne slike tudi v temi – Ko se intenzivnost svetlobe zmanjšuje, se otroški monitor samodejno preklopi na nočno videnje. Tudi v temi ne boste izgubili vizualnega nadzora.

Dvosmerni prenos zvoka – Ne samo da lahko poslušate otroka, temveč lahko z njim tudi govorite in ga umirite s svojim glasom.

Dolga življenjska doba baterije – Z matično enoto v vaši uri lahko počivate ves dan, baterija vzdrži dovolj dolgo. Brez omejitev, tudi izven dosega predala – Z otroškim monitorjem se lahko pogumno podate v naravo. Preprosto priključite oddajnik na napajalno postajo in mirno sedite ob ognju, medtem ko otrok spi v šotoru ali vozičku.

Uspavanke – Poleg tega, da lahko govorite ali prepevate preko otroškega monitorja, lahko sprostite tudi nekaj uspavank, ki jih lahko igra otroški monitor.

Nenehni pregled – Otroški monitor ne bo motil vaših rok in dojenčka lahko kadar koli preverite z enim pogledom tako enostavno kot čas na vaši uri.

Čas prehranjevanja – S funkcijo alarma za krmljenje lahko nastavite samodejno opozorilo, ko je čas, da nahranite svojega otroka.

VOX način varčevanja z energijo, vendar ostaja pozoren – Način varčevanja z energijo VOX je zasnovan za varčevanje z energijo baterije in ko se aktivira, se bo zaslon čez nekaj časa izklopil, kar zmanjša prenos zvoka. Med jokom ali drugim zvokom ura vibrira in zaslon se vklopi.

Enostaven za uporabo v angleščini – Uporabniški vmesnik za otroški monitor je v celoti v angleščini, zato ne skrbite, da bodo nekatere funkcije ali nastavitve napačno razumljene.

Garancija: 2 leti