Intense Vibracijski jajček Flippy II roza

Intense Vibracijski jajček Flippy II roza

Številka: 100048994022
Partnerska prodaja
Uživajte v valovanju z vibracijskim jajčkom Intense Flippy II. Kjerkoli ? … ohh ja! Flippy II je jajček na daljinsko upravljanje, ki drznim parom in samskim omogoča, da svoje fantazije odnesejo kamorkoli. Slastno vzburjenje bi lahko prišlo vsak trenutek… Celoten opis
34,90 €
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga zadnji kos

18.5. - 19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100048994022

Predstavitev

Uživajte v valovanju z vibracijskim jajčkom Intense Flippy II. Kjerkoli ? … ohh ja! Flippy II je jajček na daljinsko upravljanje, ki drznim parom in samskim omogoča, da svoje fantazije odnesejo kamorkoli. Slastno vzburjenje bi lahko prišlo vsak trenutek… razmišljanje kako in kdaj pa samo poveča zadovoljstvo. Z daljincem, ki ima 10-metrski domet vaši nočni zmenki ne bodo nikoli več enaki. Uživajte v pričakovanju čutnega užitka na javnih mestih. Nastavitev 12 različnih vibracij daje v vaše ali partnerjeve roke precejšnjo moč. Moč, da ga nagajivo uporabljate in prosite za več.

Flippy II ima tudi samodejni sistem za izklop, ki se aktivira po 5 minutah neuporabe. Ker se to majhno, a močno vibrirajoče jajce odziva na temperaturo, boste po vstavitvi začutili, da se jajček hitro prilagodi na telesno temperaturo in jo zahvaljujoč materialu dobro ohranja. Vrvica za izvlek pomaga pri udobnem in enostavnem odstranjevanju po končani uporabi. Flippy II je nežen a hkrati močan do vaših občutljivih mest, popolnoma hipoalergen, mehak na dotik in varen za uporabo.

Izdelan je iz telesu prijaznega silikona, napolnite pa ga s priloženim USB kablom.

Jajček Flippy II in daljinski upravljalnik nista vodoodporna!