Satisfyer Stimulator Pro Traveler

Satisfyer Stimulator Pro Traveler

Številka: 100054069325
Partnerska prodaja
Ni važno ali ste popotnik ali ste rajši v udobju svojega doma, Satisfyer Pro Traveller je idealen sopotnik ne glede na to kje ste. Magneten pokrov poskrbi da je Pro Traveller higiensko zaprt in diskreten. Celoten opis
39,90 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Razprodano

Številka: 100054069325

Predstavitev

Ni važno ali ste popotnik ali ste rajši v udobju svojega doma, Satisfyer Pro Traveller je idealen sopotnik ne glede na to kje ste. Magneten pokrov poskrbi da je Pro Traveller higiensko zaprt in diskreten, zaradi njegove velikosti ga enostavno lahko nosite s seboj v torbici pa nihče ne bo vedel kaj imate. 

Eleganten dizajn in dih jemajoča tehnologija, ki poskrbi da ne boste ostali ravnodušni je odlična kombinacija. Zmogljiv motorček je tih in zagotavlja diskretno popotovanje v sedma nebesa. Ekstra posebna izkušnje je stimulacija pod vodo, ki je za vodoodpornega Pro Traveller-ja mačji kašelj. 

Uporaba je enostavna s pritiski na gumba plus in minus s katerima se prižge, ugasne ter nastavlja 11 različnih stopenj tlačnega valovanja. 

Za lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant na vodni osnovi, lubrikant na silikonski osnovi se odsvetuje saj bi lahko poškodoval material. Po uporabi Pro Traveller enostavno sperete pod vodo s kančkom mila ali čistila za erotične igračke.

Podrobnosti:

  • Material: telesu prijazen silikon in ABS plastika
  • Vibrator: 11-stopenjski
  • Napajanje: Polnilec (USB)
  • Vodoodpornost: Da