Satisfyer Stimulator Curvy 3+ APP

Satisfyer Stimulator Curvy 3+ APP

Številka: 100054067960
Partnerska prodaja
Predstavljajte si, da bi lahko uživali v nepozabni stimulaciji s tlačnim valom vašega klitorisa v kombinaciji z vročimi vibracijami – kako orgazmično bi to bilo? Še sreča, da novi Satisfyer Curvy 3+ z dodatno funkcijo aplikacije do potankosti obvlada ta poželjiv talent. Celoten opis
49,90 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Razprodano

Številka: 100054067960

Predstavitev

Predstavljajte si, da bi lahko uživali v nepozabni stimulaciji s tlačnim valom vašega klitorisa v kombinaciji z vročimi vibracijami – kako orgazmično bi to bilo? Še sreča, da novi Satisfyer Curvy 3+ z dodatno funkcijo aplikacije do potankosti obvlada ta poželjiv talent – brezkontaktna stimulacija s tlačnimi valovi vas očara od znotraj, medtem ko zunaj vibrira užitek. Sanje vsake ženske so se uresničile!

Satisfyer Curvy 3+ je izdelan iz medicinskega silikona, ki je gladek in prijeten na dotik, hkrati pa povsem varen za vaše telo. Njegova ergonomska oblika vas bo očarala, saj je oblikovan kot bumerang, ki se vedno znova vrača k vam in drsi po vašem telesu. 

Curvy 3+ je opremljen s polnilnimi baterijami, ki jih napolnite preko priloženega USB kabla in je zato okolju prijazen. 

Tega ne smete zamuditi: nova aplikacija Satisfyer Connect vam ponuja edinstvene in neskončne možnosti uporabe. Aplikacija je združljiva s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom, ki podpira Android ali IOS sistem. Aplikacijo poiščete v Google ali App store-u in si jo brezplačno namestite na vašo napravo. Preko Bluetooth sistema povežete vašo napravo in Satisfyer Curvy 3+. Doživite zabavne dogodivščine: daljinski upravljalnik in ekskluzivne funkcije, kot so haptično programiranje, neskončno nastavljivi programi vibracij, zaznavanje gibanja ali celo interakcija različnih povezanih igrač – poskusite in pričakujte nove funkcije vsak mesec! 

Bodite del R-Love-utiona in na svoj pametni telefon prenesite brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect!

Zaradi uspešnega medsebojnega vpliva spolnega počutja in tehnologije je aplikacija Satisfyer Connect prejela svetovno priznano nagrado CES TWICE Picks. Žirija CES je posebej pohvalila haptično programiranje, zaznavanje gibanja in sposobnost ustvarjanja novih programov za vibracije.

Nagrada CES TWICE Picks Award se podeljuje le najboljšim potrošniškim izdelkom na svetu.

Stimulator deluje tudi brez aplikacije!

Podrobnosti:

  • material: silikon
  • napajanje: polnilec (USB)
  • 100% vodoodporen