Gorenje GF63C popolnoma vgradni pomivalni stroj

Gorenje GF63C popolnoma vgradni pomivalni stroj

Številka: 2943823
Odlična cena Darilo
Popolnoma vgradni pomivalni stroj GF63C je primeren za pranje 16 pogrinjkov. Ponuja številne uporabne programe in funkcije, npr. hitro 15-minutno pomivanje, samodejni program, popolnoma prilagodljive košare in avtomatsko odpiranje vrat po koncu pomivanja. Izjemno varčen pomivalni stroj spada v energijski razred C. Celoten opis
Brezplačno darilo v vrednosti 8,99 €
Finish gel za pomivanje Gel Classic, 1,5 l
499,90 €
Vključno z DDV
474,90 €
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2943823

Predstavitev

Inverterski motor PowerDrive z 10-letnim jamstvom 

Podaljšano 10-letno jamstvo na motor!

Ob nakupu izbranega Gorenje pomivalnega stoja SmartFlex ter izpolnitvi spletnega obrazca vas nagradijo z jamstvenim certifikatom za 10 letno jamstvo na motor.

Za uveljavljanje garancije veljajo splošni pogoji jamstva.

Philips: 5 let garancije

16 pogrinjkov

16 pogrinjkov- dovolj prostora za vso vašo posodo 

Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.


Total AquaStop

Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.

 Total AquaStop

60 minutni program

60 minutni program

Hiter in učinkovit program, zasnovan za vsakodnevno pomivanje manj zasušene posode. S tipko SpeedWash ga lahko skrajšate na 15 minut.


Lastnosti

Čista posoda v le 15 minutah

Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju 

Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

Izjemna moč, visoka učinkovitost

Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.


Prihranek časa in vode

Pri ročnem pomivanju posode za 12 standardnih pogrinjkov porabite do 100 litrov vode. Pri pomivanju v pomivalnem stroju porabite desetkrat manj.

Prilagodljive košare

Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.

Zabava za dva ali dvanajst – posoda bo brezhibno čista 

Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.


Izjemna higieničnost

S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5°C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75°C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.

Hitro vsakodnevno pomivanje

Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne veliko manj vode in energije. (Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja še krajši, 60 min.)

Samočistilni filter

Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.


Program za kristalne kozarce

S tem posebej razvitim programom za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje SmartFlex nežno poskrbeli za vse vaše steklene kozarce. Zaradi nižje temperature pomivanja je program primeren tudi za kristalne kozarce.

MultiClack sistem – prilagodljiv vsaki posodi 

Preprost 2– ali 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Samočistilni program

Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja večjo učinkovitost, ki bo vedno izpolnila vaša pričakovanja. Zaženite samočistilni program enkrat mesečno in vam ne bo potrebno ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, pršilk in cevi.


Statusni LED zaslon

Dodatni LED zaslon na zunanji strani vrat pomivalnega stroja nenehno prikazuje trenutno stopnjo programa pomivanja posode in preostali čas. Tako vedno veste, ali lahko varno dodajate posodo ali je pomivalni stroj v stanju intenzivnega pranja ter ali se je postopek sušenja že začel oziroma ko je cikel pranja zaključen.

Tretja brizgalna ročica

Dodatna brizgalna ročica zagotavlja večji doseg pršenja vode in do 30% boljše rezultate pomivanja. Vsa posoda in pribor bodo vedno pomiti do popolnosti.


Tehnične podrobnosti

Število pogrinjkov 16
Programi pomivanja intenzivni program
avtomatski program
kristalni kozarci
program ECO
1h pomivanje
Pogon Inverter PowerDrive motor
Maksimalna temperatura dotočne vode 70°C
Temperature pomivanja 70°C / 65°C / 55°C / 45°C / 35°C
Glasnost 39 dB
Poraba vode na cikel 9,6 l
Poraba električne energije na 100 ciklov 76 kWh
Upravljanje z gumbom
Indikator končanja pomivanja svetlobni napis ‚End‘ na zaslonu
Shranjevanje zadnjih nastavitev da
Zaščita proti izlivanju vode AquaStop
Število košar 3
Sistem zgornje košare MultiClack
Senzorji senzor za nivo vode
senzor bistrosti vode
Ionizator ne
TotalDry samodejno odpiranje vrat da
Zamik vklopa 0–24 h
Samočistilni program da
Dodatna higiena da
Energetski razred C
Nastavljiva višina 70 mm
Dimenzije (VxŠxG) 81,7 × 59,6 × 55,6 cm
Neto teža 33,5 kg
Dimenzije za vgradnjo (VxŠxG) 82 × 60 × 57 cm

Garancija: 5 let