Liebherr SIGN 2756 vgradna zamrzovalna omara

Liebherr SIGN 2756 vgradna zamrzovalna omara

Številka: 2946143
Vgradna zamrzovalna omara Liebherr SIGN 2756 s 158 litri prostornine spada v energijski razred F. Ima šest predalov in se ponaša s tehnologijo NoFrost ter sistemom za mehko zapiranje vrat SoftSystem. Celoten opis
1.299 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

3.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
7.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2946143

Predstavitev

Liebherr SIGN 2756 vgradna zamrzovalna omara

Vgradna zamrzovalna omara Liebherr SIGN 2756 se uvršča v F razred energetske učinkovitosti. Ponaša se s hladilno tehnologijo NoFrost, ki zagotavlja varno ter dolgoročno svežino in profesionalno hlajenje. Poleg tega se lahko pohvali s SoftSystem mehkim zapiranjem vrat, ki je posebej uporabno pri vsakodnevni rabi omare in otroškim varnostnim zaklepanjem. Nudi dobro LED osvetlitev notranjosti, kar vam daje odličen pregled nad shranjenimi živili. 

Po višini nastavljive noge in nivelirna vodila omogočajo, da lahko aparate Liebherr optimalno prilagodite in poravnate, s tem pa povečate njihovo funkcionalnost. Ker so predali v celoti odstranljivi, lahko enostavno dobite več prostora VarioSpace za shranjevanje večjih kosov živil. Zahvaljujoč sistemu ogrevanja stranskih sten dobite energetsko učinkovito zamrzovalno omaro, ki preprečuje, da bi se vlaga kondenzirala in poškodovala okoliško pohištvo. Postopek je izjemno učinkovit, ker za ogrevanje uporablja toploto, ki jo oddaja hladilno sredstvo. 

Liebherr SIGN 2756 vgradna zamrzovalna omara

FrostSafe

FrostSafe

Predali FrostSafe so visoki, odstranljivi in v celoti zaprti, kar preprečuje uhajanje hladu pri odpiranju omare. Poleg tega vam njihova transparentnost daje dober pregled nad vsebino.

Elektronika na dotik

Elektronika na dotik

Elektronsko upravljanje na dotik z LCD zaslonom skrbi za stalno in natančno vzdrževanje temperature v omari, alarm vrat in temperature pa vas obvešča o nepravilnostih.

Posoda za ledene kocke

Posoda za ledene kocke

V zamrzovalni omari najdete posodo za ledene kocke s pokrovom in priročno odprtino za polnjenje. Pokrov skrbi za varno in suho odlaganje posode v zamrzovalni predal.


Tehnične podrobnosti

Vrsta zamrzovalne omare vgradna
Skupna prostornina 158 l
Glasnost 37 dB
Klimatski razred SN-T
Energijski razred F
Razred zvočnih emisij C
Letna poraba energije 272,13 kWh
Dnevna poraba energije 0,745 kWh / 24 h
Št. predalov 6
Odpiranje vrat desno zamenljivo
Mere vgradne niše (VxŠxG) 139,5 – 141,1 / 55,9 / 54,4 cm
Dimenzije (VxŠxG) 139,5 × 55,9 × 54,4 cm

Garancija: 2 leti