Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Bosch pečica HBA74R252E

Bosch pečica HBA74R252E

Številka: 606956
Pečica Bosch HBA74R252E je pečica ima prostornino 60 litrov in spada v energijski razred A. Ima mehansko upravljanje. Odlikuje jo 8 programov za pečenje, vključno s programom za ventilatorsko pečenje in žar. Celoten opis
427,60 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 606956

Predstavitev

Pečica Bosch HBA74R252E omogoča kroženje vročega zraka Eco, ki je energijsko učinkovit način gretja za peko na eni ravni. Energijska učinkovitost A-10% poskrbi za najboljši rezultati pečenja ob majhni porabi energije. Piroliza pomeni nič več napornega čiščenja zahvaljujoč avtomatskemu samočiščenju s pritiskom na gumb. Elektronska programska ura omogoča izklop, vklop, alarm in prikaz dnevnega časa.

Multifunkcijska 3D Plus pečica omogoča 8 načinov gretja: Velikopovršinski variabilni žar, Malopovršinski variabilni žar, Vroči zrak Eco, Spodnje gretje, Pizza stopnja, Ventilatorski infra žar, Kroženje vročega zraka 3D plus, Zgornje/spodnje gretje.

Velikopovršinski variabilni žar poskrbi za istočasno pečenje več zrezkov, pečenic ali rib na eni rešetki. Zmogljivost lahko nastavimo variabilno v treh stopnjah. Malopovršinski variabilni žar je primeren predvsem za pečenje manjših porcij, pa tudi za gratiniranje.

Pečica XXL s prostornino 60 litrov in **GranitEmail * notranjimi stenami. Visokokakovostna gladka obloga notranjosti pečice. Razen privlačnega žametno svetlečega se videza, je tudi čiščenje pečice in pribora bistveno lažje, površina pa je odporna na udarce, vreznine in kisline.

Teleskopska izvlečna vodila so stabilna in varna. Prosto dostop do pekačev s vseh strani. Udobno in varno ravnanje s pekači. Sistem je sestavljen iz ogrodja z izvlečnimi vodili v 3 variantah: trojni popolni izvlek, trojni delni izvlek ali dvojni delni izvlek.

Popolnoma steklena notranja stran vrat omogoča enostavno čiščenje notranje strani vrat pečice. Primerno tudi za odstavljanje pribora. Veliko steklo je popolnoma ravno. Temperatura stekla je največ 30°C. Ima pogrezljiv gumb za upravljanje. Za varnost poskrbi tudi varnostni izklop.

Garancija: 2 leti