Gerber večnamenski nož Set Suspension mini
65 €

Praktični večnamenski set Suspension in zložljiv nož Paraframe mini. Večnamenski nož v odprti konstrukciji ponuja kombinirane klešče in ostalih 11 orodij.. Varnost uporabe zagotavlja varovalka SAFE T-PLUS. Zložljivi nož ima ročaj iz nerjavečega jekla in gladko rezilo iz ogljikovega jekla. Odpre se z eno roko in ima kompaktne dimenzije.


Gerber večnamenski žepni nož, 6cm
23,63 €

Kompaktni večnamenski nož. Gerber multifunkcionalni žepni nož, 6 cm, ima 9 orodij in je izdelan iz nerjavečega jekla. Njegova skupna dolžina 10 cm in samo 71g teže zagotavljata, da nož lahko enostavno prenašate s seboj kjerkoli ga potrebujete.


LEATHERMAN večnamenski nož Wingman
80,82 €

Lahki večnamenski nož, kateri v sebi skriva 14 različnih orodij. Leatherman Wingman s telesom iz nerjavečega jekla ponuja nož s kombiniranim rezilom, visoko funkcionalne škarje ali kombiniran odpirač za steklenice in konzerve.


LEATHERMAN zapestnica Tread LT
231,63 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilska zapestnica, ki skriva tudi niz 29 priročnih orodij. V vsaki zapestnici Leatherman Tread LT boste našli sklopi izvijačev, šesterokotnikov in ključev v več velikostih, našli boste tudi odpirač za steklenice, kavelj za rezanje in kaveljček za kartico SIM. Kar je odveč lahko skrajšate s preprostim odstranjevanjem posameznih blokov.


Gerber orodje Bear Grylls Compact Multi-tool
30 €

Kompaktno in vsestransko orodje Gerber Bear Grylls Compact je izredno priročno orodje, ki zaradi številnih orodij, ki jih ponuja, sodi v žep vsakega mojstra. Lahko ga imate tudi kot obesek za ključe. Zajema klešče, rezalnik za žico, nož, pinceto, izvijače, odpirač za steklenice in pinceto.