Altec Lansing Nods Bluetooth slušalke z mikrofonom, črne

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Altec Lansing Naša številka: 1306289

Odlična cena

Altec Lansing Nods Bluetooth slušalke z mikrofonom, črne

Moderne brezžične inovativne slušalke, ki se ponašajo z najboljšo tehnologijo in vrhunsko, čisto, jasno, natančno kakovostjo zvoka z močnim poudarjenim basom pri vseh zvrsteh glasbe. Celoten opis

29.9
5 2

65,90 €
29,90 €
-54%

Naša številka: 1306289

Predstavitev

Opis artikla

Altec Lansing Nods

Moderne brezžične inovativne slušalke, ki se ponašajo z najboljšo tehnologijo in vrhunsko, čisto, jasno, natančno kakovostjo zvoka z močnim poudarjenim basom pri vseh zvrsteh glasbe, vam omogočajo popolno udobje pri poslušanju vaših najljubših pesmi ali pa pri sami mobilni komunikaciji.

Zahvaljujoč vgrajenemu visokokakovostnemu, občutljivemu mikrofonu, funkcijskim gumbom in povezavi Bluetooth z dosegom 10 m, boste klic prevzeli z enim klikom in vam ne bo treba poseči po telefonu vsakič, ko boste hoteli sprejeti klic ali upravljati z jakostjo zvoka. Bluetooth povezljivost bo odpravile vse moteče kable, ki bi lahko bili v napoto pri vaši fizični aktivnosti.

Slušalke z visokokakovostno membrano inteligentno filtrirajo/zadušijo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih in zagotavljajo jasen, čist zvok za brezskrbno uživanje pri prostoročnih klicih. Vsaka slušalka vključuje magnet s katerima ju lahko pritrdiš skupaj okoli vratu, skoraj kot verižico.


Kakovost in udobnost

Vrhunske aluminijaste slušalke, ki so izdelane iz najkakovostnejših materialov so ergonomsko zasnovane, da s svojo obliko zagotavljajo najboljše možno prileganje vsem vrstam ušes in s silikonskimi materiali za ušesne kanale omogočajo globljo namestitev, boljšo zvočno izolacijo hrupa in povečano udobje pri sami uporabi.

Včasih si je potrebno po napornem delavniku vzeti odmor od moderne tehnologije in se iti rekreirati v naravo in uživati daleč stran od vseh. Slušalke so primerne tako za športnike kot tudi za posameznike, ki so radi obkroženi s pametnimi inovacijami in privabljajo poglede mimoidočih. Zmogljiva baterija zagotavlja do 4 ure neprekinjene uporabe.

Kakovost in udobnost

Tehnične podrobnosti

Bluetooth 4.1
Domet 10 m
Moč 10 mW
Občutljivost 103db (+/-3db)
Kapaciteta baterije 60 mA
Čas polnjenja 2 uri
Nazivna napetost USB DC 5V/15mA
Čas polnjenja 2 uri
Čas predvajanja glasbe do 4 ure
Čas prostoročnega telefoniranja do 4 ure
Čas pripravljenosti do 150 ur
Velikost 38 × 10.5 × 6.5 mm
Teža 16 g

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta povezave brezžično
Način pritrditve za v uho