Philips 70PUS7304/12 4K UHD LED televizor, Android TV

Philips 70PUS7304/12 4K UHD LED televizor, Android TV

Številka: 1396348
Odlična cena
Pametni LED televizor z diagonalo 178 cm in ločljivostjo 3840 × 2160 se ponaša z natančnim in globokim zvokom, živahno sliko HDR in možnostjo glasovnega upravljanja. Celoten opis
859 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1396348

Predstavitev

Philips 70PUS7304/12 LED televizor 4K UHD z Android TV

  • Diagonala: 178 cm (70-palični) TV z Ambilightom
  • Indeks kakovosti slike 1700
  • HDR 10+
  • Tehnologija P5 Perfect Picture
Philips 70PUS7304/12 LED televizor 4K UHD z Android TV

- Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.

Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnejši. Glasba dobi svetlobno predstavo. Vaš zaslon se vam bo poleg tega zdel večji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem času. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. Še en razlog, da vas vaš televizor navdušuje.

- Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.

Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako tekoče, da nikoli ne boste izgubili pogleda z žoge, ne glede na hitrost igre.

- Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-Ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

- Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor. V spletu vam je na voljo brezkončen nabor filmov, televizijskih vsebin, glasbe, aplikacij in iger. Še več navdušenosti.

- Android TV. Preprosto pameten.

Naj bo televizor Philips Android po vaši meri. Če ta teden gledate samo Amazon in YouTube, naslednji teden pa Rakuten TV in Netflix, ni problema. Jasen, intuitiven vmesnik vam omogoča, da priljubljeno vsebino postavite v ospredje in središče. Preprosto nadaljujte s predvajanjem najnovejše serije, kjer se ostali, ali pobrskajte po novih filmskih izdajah.

- LED-TV z osvetljenostjo 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje.

Svetel LED-televizor 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje. Philipsov televizor 4K UHD TV oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir.

- Podprtost HDR10+. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.

Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko video zapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

- Glasovno upravljanje AI. Vgrajen Pomočnik Google. Deluje s storitvijo Alexa.

Philips Android TV upravljajte glasovno. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča. Nikoli več vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in še več.


Tehnične podrobnosti

Diagonala: 178 cm
Velikost zaslona: 70''
Ločljivost HD: 3840 × 2160
TV tuner: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Osvetlitev: LED
Barva: srebrna
Oblika zaslona: ravna
Inteligenca televizije: Smart TV
Pametne funkcije: Ambilight
Operacijski sistem: Android
Omrežne povezave: WiFi, Bluetooth
Priključki: HDMI, USB, komponentni vhod, izhod za slušalke, digitalni zvočni izhod (optični)
Izhodna moč: 20 W
Energijski razred: A+
Letna poraba energije: 158 kW
Poraba energije (povprečna): < 0,3 W
Dimenzije (V x Š x G): 894 × 1581 × 86,1 mm
Teža: 30,1 kg

Garancija: 2 leti