Herlitz Vijoličen metulj, 3 preklopi, polna, 31-delna
19,62 € 16,50 €

Trodelna peresnica z motivom metulja je v celoti opremljena s pripomočki za pisanje, ki jih bodo učenci v šoli potrebovali. Zapenjanje je možno z kakovostno zadrgo, uporabljen material pa je enostaven za pranje.

Karton P+P trinadstropna peresnica OXY Dots
9,72 € 9,50 €

Šolska tronadstropna peresnica brez vsebine v pikčastem dizajnu OXY. Peresnica vsebuje 40 gumijastih zank za shranjevanje vseh potrebščin za pisanje in ostalih majhnih stvari. Peresnica ima močno zadrgo z velikimi predali za enostavno rokovanje. Eno nadstropje je opremljeno s preglednim pladnjem za tedensko razporeditev.

Stil trinadstropna peresnica Butterfly
11,32 €

Šolska trinadstropna peresnica z dizajnom Butterfly. Peresnica ima tri nadstropja za shranjevanje pisalnih potrebščin in drugih stvari. Vsako nadstropje je ločeno z zadrgo. Peresnica je narejena iz kakovostnih in trajnih materialov.

Karton P+P trinadstropna peresnica OXY Romantic Nature
9,72 € 9,30 €

Šolska tronadstropna peresnica brez vsebine v cvetličnem dizajnu OXY. Peresnica vsebuje 40 gumijastih zank za shranjevanje vseh potrebščin za pisanje in ostalih majhnih stvari. Peresnica ima močno zadrgo z velikimi predali za enostavno rokovanje. Eno nadstropje je opremljeno s preglednim pladnjem za tedensko razporeditev.

Stil trinadstropna peresnica Kitten
10,84 € 9,60 €

Šolska trinadstropna peresnica v edinstvenem dizajnu. Peresnica ima tri nadstropja za shranjevanje pisalnih potrebščin in drugih stvari. Vsako nadstropje je ločeno z zadrgo. Peresnica je narejena iz kakovostnih in trajnih materialov.