Torbice in ovitki za telefon

Tip ohišja: odporen na vodo

 • Tip ohišja
  odporen na vodo
  ×
-19%
CellularLine vodotesna torbica VOYAGER, roza
1x

CellularLine vodotesna torbica VOYAGER, roza

14,99 €
12 €

VOYAGER vodotesna torbica v roza barvi bo poskrbela, da bo vaš mobilni telefon velikosti zaslona do 5,5" na plaži ali bazenu varen pred vdori vode.

Dostava Mimovrste
SWISSTEN vodotesna torbica Waterproof 32900800, črna
3x

SWISSTEN vodotesna torbica Waterproof 32900800, črna

11,30 €

Priročna nepremočljiva torbica ščiti vaš telefon pred poškodbami. Vodotesna torbica Swissten 32900800 je občutljiva na dotik, zato ne preprečuje nadzora na dotik vašega telefona. Odličen za fotografiranje podvodnih fotografij. Ohišje meri 180×95 mm in je primerno za 16,51 cm/6,5″ in manjše pametne telefone.

Več informacij
Dostava Mimovrste

Ovitki za mobilne telefone in GPS navigacijo

Ovitke za mobilne telefone moramo izbirati glede na model telefona, pomembna je tudi vrsta ovitka. Namenski ovitki so bolj praktični za uporabo, preklopni ovitki zagotavljajo boljšo zaščito. Za športne dejavnosti priporočamo ovitke za uporabo na prostem.

 • Ovitki za mobilne telefone (namenski)

Namenski ovitki so zasnovani za zaščito telefona zadaj in pri straneh, zaslon na ta način ni zaščiten. Služijo za zaščito pred praskami in majhnimi odrgninami. Zaslon je priporočljivo zaščititi z zaščitno folijo.

 • Preklopni ovitki

Za zaščito zadaj, spredaj in pri straneh se uporabljajo preklopni ovitki. Odpiranje je bodisi z zgornje strani ali v obliki knjige. Zapiranje je opremljeno s sponko ali magnetom. Običajno so izdelani iz umetnega usnja ali tekstila.

 • Ovitki za mobilne telefone za uporabo na prostem

Ovitki za uporabo na prostem imajo ojačano ohišje in vogale. Prenesejo nizke in visoke temperature, udarce in tresljaje. Namesto folije za zaslon je v tem primeru priporočljivo uporabiti kaljeno steklo, ki nudi učinkovitejšo zaščito zaslona pred udarci. Ščiti pred mehanskimi poškodbami, prahom in maščobami.

Vodotesni in nepremočljivi ovitki za telefone

 • Vodoodporni ovitki ščitijo telefon pred dežjem, nežnim škropljenjem ali znojem pri športnih aktivnostih.
 • Vodotesni ovitki so prozorni etuiji iz vrhunskih materialov s posebnim plastičnim tesnilom. Telefon lahko še vedno upravljamo z dotikom, vendar je zaščiten tudi, če se potopi pod vodo. Primerno za bazen, sneg, rafting in potapljanje. Takšni etuiji so kot nalašč za zaščito gotovine ali kreditnih kartic.
 • Smart preklopni ovitki za mobilne telefone

Kombinacijo preklopnega ovitka in ovitka iz gela imenujemo smart flip. Prednja stran je običajno izdelana iz posebnega prozornega materiala, ki omogoča spremljanje časa in obvestil, včasih tudi osnovno upravljanje telefona (sprejem, zavrnitev klica itd.).

 • Univerzalni ovitki

Univerzalni ovitki Izdelani so v večjih velikostih in so primerni za različne vrste opreme. V tej kategoriji boste našli priljubljene vodotesne etuije za potovanja.