Torbice in ovitki za telefon

Vrsta telefona: Xiaomi Poco F3

 • Vrsta telefona
  Xiaomi Poco F3
  ×
EPICO ovitek Elite Flip Case Xiaomi Poco F3, črni 56811131300001

EPICO ovitek Elite Flip Case Xiaomi Poco F3, črni 56811131300001

17,50 €
16,41 €

Preklopni ovitek za vaš pametni telefon. EPICO Elite Flip Case Xiaomi Poco F3 56811131300001 ovitek je izdelan iz trpežnega PU materiala. Ščiti telefon z vseh strani, vključno z zaslonom. Notranji del je izdelan iz trpežne plastike TPU. Ohrani dostop do vseh kontrolnikov Opremljen z močnim magnetom.

Dostava Mimovrste
EPICO Ronny Gloss Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, bel, prozoren

EPICO Ronny Gloss Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, bel, prozoren

9,80 €
8,59 €

Zaščitni ovitek za vaš pametni telefon. Epico Ronny Gloss Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, bel, prozoren je izdelan iz odpornega TPU materiala. Ščiti zadnjo in bočno stran telefona. Ohranja dostop do vseh elementov za upravljanje. Vrhunska izdelava v prozorni barvi.

Dostava Mimovrste
-16%
EPICO Silk Matt Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, črn

EPICO Silk Matt Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, črn

15,70 €
13,16 €

Zaščitni ovitek za vaš pametni telefon. EPICO Silk Matt Case zaščitni ovitek za Xiaomi Poco F3, črn je izdelan iz trpežnega TPU materiala. Ščiti zadnjo in bočno stran telefona. Ohranja dostop do vseh elementov za upravljanje. Vrhunska izdelava z žametno površino v črni barvi.

Dostava Mimovrste
EPICO ovitek Elite Flip Case za Xiaomi Poco F3, temno moder (56811131600001)

EPICO ovitek Elite Flip Case za Xiaomi Poco F3, temno moder (56811131600001)

17,50 €
16,41 €

Preklopni ovitek za vaš pametni telefon. EPICO Elite Flip Case za Xiaomi Poco F3 – temno moder 56811131600001 ovitek je izdelan iz trpežnega PU materiala. Ščiti telefon z vseh strani, vključno z zaslonom. Notranji del je izdelan iz trpežne plastike TPU. Ohrani dostop do vseh kontrolnikov Opremljen z močnim magnetom.

Dostava Mimovrste

Ovitki za mobilne telefone in GPS navigacijo

Ovitke za mobilne telefone moramo izbirati glede na model telefona, pomembna je tudi vrsta ovitka. Namenski ovitki so bolj praktični za uporabo, preklopni ovitki zagotavljajo boljšo zaščito. Za športne dejavnosti priporočamo ovitke za uporabo na prostem.

 • Ovitki za mobilne telefone (namenski)

Namenski ovitki so zasnovani za zaščito telefona zadaj in pri straneh, zaslon na ta način ni zaščiten. Služijo za zaščito pred praskami in majhnimi odrgninami. Zaslon je priporočljivo zaščititi z zaščitno folijo.

 • Preklopni ovitki

Za zaščito zadaj, spredaj in pri straneh se uporabljajo preklopni ovitki. Odpiranje je bodisi z zgornje strani ali v obliki knjige. Zapiranje je opremljeno s sponko ali magnetom. Običajno so izdelani iz umetnega usnja ali tekstila.

 • Ovitki za mobilne telefone za uporabo na prostem

Ovitki za uporabo na prostem imajo ojačano ohišje in vogale. Prenesejo nizke in visoke temperature, udarce in tresljaje. Namesto folije za zaslon je v tem primeru priporočljivo uporabiti kaljeno steklo, ki nudi učinkovitejšo zaščito zaslona pred udarci. Ščiti pred mehanskimi poškodbami, prahom in maščobami.

Vodotesni in nepremočljivi ovitki za telefone

 • Vodoodporni ovitki ščitijo telefon pred dežjem, nežnim škropljenjem ali znojem pri športnih aktivnostih.
 • Vodotesni ovitki so prozorni etuiji iz vrhunskih materialov s posebnim plastičnim tesnilom. Telefon lahko še vedno upravljamo z dotikom, vendar je zaščiten tudi, če se potopi pod vodo. Primerno za bazen, sneg, rafting in potapljanje. Takšni etuiji so kot nalašč za zaščito gotovine ali kreditnih kartic.
 • Smart preklopni ovitki za mobilne telefone

Kombinacijo preklopnega ovitka in ovitka iz gela imenujemo smart flip. Prednja stran je običajno izdelana iz posebnega prozornega materiala, ki omogoča spremljanje časa in obvestil, včasih tudi osnovno upravljanje telefona (sprejem, zavrnitev klica itd.).

 • Univerzalni ovitki

Univerzalni ovitki Izdelani so v večjih velikostih in so primerni za različne vrste opreme. V tej kategoriji boste našli priljubljene vodotesne etuije za potovanja.