Torbice in ovitki za telefon

Vrsta telefona: Samsung Galaxy A32 LTE

 • Vrsta telefona
  Samsung Galaxy A32 LTE
  ×
EPICO ovitek Carbon za Samsung Galaxy A32 LTE 54610101300001, črni
1x

EPICO ovitek Carbon za Samsung Galaxy A32 LTE 54610101300001, črni

9,60 €
8,64 €

Ovitek iz umetne mase z vzorcem bo vašemu telefonu dodal čar. EPICO CARBON za Samsung Galaxy A32 LTE 54610101300001 iz TPU odlikuje kakovostna izdelava in preprečuje poškodbe, praske in umazanijo telefona. Izdelan je prilagojen vrsti telefona, vključno z izrezi za kamero in priključki.

Dostava Mimovrste
EPICO preklopni ovitek Elite Flip Case za Samsung Galaxy A32 LTE 54611131300001, črni

EPICO preklopni ovitek Elite Flip Case za Samsung Galaxy A32 LTE 54611131300001, črni

17,30 €
16,53 €

Preklopni ovitek iz umetnega usnja se vrhunsko prilega vašemu pametnemu telefonu. Epico Elite Flip Case zaščitni ovitek za Samsung Galaxy A32 54611131300001 ima močan magnet in ščiti vaš telefon kot sef. Zahvaljujoč natančnim izrezom za vse gumbe in priključke funkcije telefona v torbici niso nikakor omejene. Enostavno vzdrževanje, tako da bo vaš telefon vedno kot iz škatlice.

Dostava Mimovrste
-39%
Ovitek za Samsung Galaxy A32 A325 LTE, silikonski, rdeč

Ovitek za Samsung Galaxy A32 A325 LTE, silikonski, rdeč

8,99 €
5,48 €
Novo

Tanek in eleganten ovitek za Samsung Galaxy A32 A325 LTE. Ovitek se popolnoma prilega telefonu in ima vse potrebne odprtine in gumbe za uporabo telefona.Ovitek ima po vrhu poseben silikonski sloj, ki je prijeten na otim in ne drsi.

Več informacij
Dostava Mimovrste

Ovitki za mobilne telefone in GPS navigacijo

Ovitke za mobilne telefone moramo izbirati glede na model telefona, pomembna je tudi vrsta ovitka. Namenski ovitki so bolj praktični za uporabo, preklopni ovitki zagotavljajo boljšo zaščito. Za športne dejavnosti priporočamo ovitke za uporabo na prostem.

 • Ovitki za mobilne telefone (namenski)

Namenski ovitki so zasnovani za zaščito telefona zadaj in pri straneh, zaslon na ta način ni zaščiten. Služijo za zaščito pred praskami in majhnimi odrgninami. Zaslon je priporočljivo zaščititi z zaščitno folijo.

 • Preklopni ovitki

Za zaščito zadaj, spredaj in pri straneh se uporabljajo preklopni ovitki. Odpiranje je bodisi z zgornje strani ali v obliki knjige. Zapiranje je opremljeno s sponko ali magnetom. Običajno so izdelani iz umetnega usnja ali tekstila.

 • Ovitki za mobilne telefone za uporabo na prostem

Ovitki za uporabo na prostem imajo ojačano ohišje in vogale. Prenesejo nizke in visoke temperature, udarce in tresljaje. Namesto folije za zaslon je v tem primeru priporočljivo uporabiti kaljeno steklo, ki nudi učinkovitejšo zaščito zaslona pred udarci. Ščiti pred mehanskimi poškodbami, prahom in maščobami.

Vodotesni in nepremočljivi ovitki za telefone

 • Vodoodporni ovitki ščitijo telefon pred dežjem, nežnim škropljenjem ali znojem pri športnih aktivnostih.
 • Vodotesni ovitki so prozorni etuiji iz vrhunskih materialov s posebnim plastičnim tesnilom. Telefon lahko še vedno upravljamo z dotikom, vendar je zaščiten tudi, če se potopi pod vodo. Primerno za bazen, sneg, rafting in potapljanje. Takšni etuiji so kot nalašč za zaščito gotovine ali kreditnih kartic.
 • Smart preklopni ovitki za mobilne telefone

Kombinacijo preklopnega ovitka in ovitka iz gela imenujemo smart flip. Prednja stran je običajno izdelana iz posebnega prozornega materiala, ki omogoča spremljanje časa in obvestil, včasih tudi osnovno upravljanje telefona (sprejem, zavrnitev klica itd.).

 • Univerzalni ovitki

Univerzalni ovitki Izdelani so v večjih velikostih in so primerni za različne vrste opreme. V tej kategoriji boste našli priljubljene vodotesne etuije za potovanja.