MG Smart Clear View usnjeni ovitek za Samsung Galaxy S7 Edge, modra

MG Smart Clear View usnjeni ovitek za Samsung Galaxy S7 Edge, modra

Številka: 100049754772
Partnerska prodaja
Clear View ovitek – prikazuje čas, obvestila, dohodna sporočila in klice, ne omogoča nadzora zaslona na dotik. Slika ovitka je lahko simbolična in lahko prikazuje splošni izgled tega ovitka in ne točno za navedeni model. Celoten opis
16,90 €
Vključno z DDV
10,90 €
-35%
Partner: MOBILEGO

Partnerska zaloga 4 artikli

29.7. - 31.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049754772

Predstavitev

S ovitek Clear View lahko vidite obvestila, klicočega, uro. Ima samostoječo funkcijo, tako da jo lahko uporabljate tudi kot namizno stojalo za telefon. Elegantna pametna preklopna torbica bo učinkovito ščitila telefon pred udarci, prahom in umazanijo, saj je izdelana iz trpežnega in kakovostnega materiala.

Opomba: Za pravilno delovanje je potrebna aplikacija Smart Window, ki jo lahko prenesete s skeniranjem QR kode. Hkrati je za aktivacijo potrebna serijska številka, ki jo lahko uporabite le enkrat. Kodo QR in serijsko številko najdete na priloženi kartici v ohišju.

Aplikacija omogoča nastavitev prikaza obvestil, klicateljev in časa. Upravljanje čez ovite ni mogoče, pravtako ne javljanje na klic, za to je potrebno odpreti poklopec.


Lastnosti:

• Ščiti vaš telefon pred mehanskimi poškodbami, umazanijo
• Eleganten izgled
• Zaščita z vseh strani
• Omogoča nemoten dostop do vseh gumbov in funkcij
• Kvalitetna izdelav
• Mateial: tvrda plastika

Slika ovitka je lahko simbolična in lahko prikazuje splošni izgled tega ovitka in ne točno za navedeni model. Ob naročilu boste seveda prejeli originalno izdelan ovitek za navedeni model.