iDeal of Sweden Fashion ovitek za iPhone 12 / 12 Pro

iDeal of Sweden Fashion ovitek za iPhone 12 / 12 Pro

Številka: 100053558086
Partnerska prodaja
iDeal of Sweden Fashion ovitek za iPhone 12 / 12 Pro – Golden Smoke Marble Celoten opis
29,27 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

13.5. - 14.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100053558086

Predstavitev

Kompatibilnost iPhone 12 / 12 Pro

Ta dizajn je navdihnjen z enim izmed najbolj cenjenih ni najbolj oboževanih draguljev od časa antike, marmornim kamnom. Golden Smoke Marble vsebuje globoko črno platno s presenetljivimi zlatimi niansami, izpopolnjeno s pričaranim razkošjem marmornega kamna.

Izdelana iz trdne, vendar fleksibilne plastike.

Podstava iz mikrovlaken za preprečevanje prask.

Švedski dizajn, zmeraj v trendu.

Popolno ustreza vašemu telefonu, da bi zagotovil zaščito in izjemen videz.

IDEAL OF SWEDEN je švedska modna in lifestyle blagovna znamka za dodatke za mobitele. Poleg kakovosti, dizajna in funkcije kot vodilnih načel, svoje izdelke izdelujemo iz skrbno izbranih materialov. Navdihnjeni z najnovejšimi modnimi razstavami in trendi na pisti, svoje izdelke oblikujemo tukaj na Švedskem. Vendar se dizajn ne nanaša samo na to kako je predmet videti, temveč tudi na to kako se počuti in deluje. Oblika mora biti usklajena s funkcijo – ta občutek želimo prenesti v svoje izdelke.

KAKOVOST Prizadevamo si, da zagotovimo najvišjo kakovost pri vsemu, kar delamo. To vključuje vse, od procesa izdelave naših ročno izdelanih izdelkov do našega trajnega razmišljanja. Vsak izdelek je pred dostavo testiran na kakovost in je izdelan iz samo skrbno izbranih materialov, ki izpolnjujejo naše visoke standarde kakovosti. Prav tako prevzemamo veliko odgovornost do okolja, vsi naši izdelki pa so v skladu z evropskimi standardi in smernicami.