Kata Torbica LighTri-318 UL

Znamka: Kata Naša številka: 642052

Kata Torbica LighTri-318 UL

S torbico Kata LighTri bo vaša foto ali video oprema vedno na varnem mestu, zavoljo lahkih materialov pa je torbica izjemno lahka ter enostavna za prenašanje. Dostop do fotoaparata je enostaven in izjemno hiter, nosite pa jo lahko na hrbtu in jo lahko po potrebu takoj obrnete k sebi in dostopate do vaše opreme. Celoten opis

114.69

210,93 € Vključno z DDV
114,69 €
-45%

Naša številka: 642052

Predstavitev

Opis artikla

V torbo lahko na varno pospravite DSLR fotoaparat z objektivom med 70–200 mm, poleg pa je prostora še za bliskavico in ostale pripomočke. Notranji predal si po želji spremenite z ločilniki, ki niso pritrjeni in vam tako omogočajo nastavitev po lastni meri in potrebi.

Stranski podložen pradal vam omogoča prenašanje še dodatnega kompaktnega fotoaparata za hitre posnetke, ali drugih pripomočkov, ki jih želite imeti vedno pri roki. Na vrhnji strani torbe je zdrga, s katero enostavno in hitro dostopamo do naprav, brez da bi nam bilo potrebno odpirati celotno torbo.

TST tehnologija je najnovejša rešitev, ki omogoča idealno zaščito za digitalno opremo, poleg tega pa je izjemno lahek in tako pripomore k lažjemu nošenju torbe. Vgrajen je na pomembnih dele torbe, kjer je največja verjetnost za padce in udarce.

Torbo lahko nosite čez ramo na hrbtu, lahko pa si jo hitro obrnete na sprednjo stran telesa in dostopate do njene vsebine. Nošenje na sprednji strani ima še eno prednost, saj lahko hitro dostopate tudi do vseh pripomočkov, objektivov in kartic. Ergonomično oblikovan hrbtni del naramnic, bo podpiral vaš hrbet v naravni legi in tako vas še dodatno razbremenil pri fotografiranju.

Za zaščito pred ekstremnimi vremenskimi neprilikami pa je torbi priloženo še pokrivalo. Če ga namestite s črno stranjo bo preprečevalo vdor vlage in vode, s srebrno stranjo pa bo uspešno odbijalo svetlobo in tako zmanjševalo temperaturo v torbi.

Tehnične podrobnosti

  • zunanje dimenzije [mm] 40 × 19 × 31 cm
  • notranje dimenzije [mm] 30 × 18 × 30 cm
  • barva bela
  • naramnica da
  • garancija 5 let

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Uporaba univerzalni
Notranja širina 30 cm
Notranja globina 30 cm
Notranja višina 18 cm
Zunanja širina 40 cm
Zunanja globina 31 cm
Zunanja višina 19 cm
Barva bela
Vrsta Torba