Najdeno: 48

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Heidrun košara s kolesi, oranžna
16,11 €

9,20 €

Zadnji kos!

Košara ima 4 kolesa, s katerimi je nakupovanje ali premikanje težjih stvari povsem enostavno. Izdelek je na voljo v oranžni barvi.


Gimi nakupovalna torba na kolesih Twin, 56 L
42,70 €
41,30 €

Nakupovalno torbo Gimi Twin lahko uporabljate na dva načina – torbo lahko enostavno povlečete kot klasično vrečo ali pa jo potisnete naprej, saj je opremljena z dvema zložljivima kolesoma. Zaradi gumijastih koles, omenjenih zgoraj, je torba zelo stabilna.


SuitSuit torba za na plažo Caretta-15%
27,90 €

23,50 €

Odlična cena

Zelo lahek torba za na plažo blagovne znamke SuitSuit iz zbirke Caretta je odličen spremljevalec na vaših počitnicah na morju. Shranjevalni prostor s prostornino 24l je zadosten za shranjevanje brisače, kreme za sončenje in najljubše knjigo. Žep na zadrgo bo pred peskom zaščitil majhne stvari, ki jih potrebujete seboj. Torbo lahko uporabljate tudi za nakupovanje ali za obisk v fitnes center.


SuitSuit ženska torbica Fabulous Fifties
61 €

56 €

Praktična in elegantna vreča, ki se popolnoma ujema s kovčkom SuitSuit iz kolekcije Fabulous Fifties. Torbica je na zadnji strani opremljena s posebnim predelom za hrambo reči, na vrhu torbe pa boste našli dve večji nosilni ušesi. Torbica ne bo idealna le za na potovanja, temveč tudi za na plažo, bazen ali za na sprehod po mestu.


REAbags ženska torbica JAZZI 3155
17,90 €

15,80 €

Platnena ženska torbica s prostornino 31 l je izdelana iz visoko kakovostnega platna in je podložen znotraj celotne površine. Torba je v skladu z dimenzijami ročni prtljagi in je tako idealna za na plažo, bazen ali za manjše nakupe.


Kaemingk torba za na plažo z blazino, debeli trakovi
47,99 €

23,60 €

Torbe za na plažo, blagovne znamke Kaemingk imajo vse, kar potrebujete za dan preživet na plaži. Na sprednji strani se nahajata dva manjša žepa v katera lahko spravite manjšo vrečko, ki je priložena ob torbici.


REAbags ženska torbica JAZZI 3151
17,90 €

15,80 €

Ženska torba zbirka Jazzi nudi volumen 31 l in je izdelana iz visoko kakovostne tkanine. Torba je v skladu z dimenzijami ročne prtljage in je idealen spremljevalec za na plažo, bazen ali pri manjših nakupih.


American Tourister kozmetični kovček Summer Voyager
37 €

Kozmetični kovček Summer Voyager proizvajalca American Tourister je kakovosten kovček, ki ga lahko nosite kot ročno torbo ali z ramenskim trakom. Ponaša se s številnimi predeli za dhranjevanje različnih stvari.


American Tourister torba Boarding Bag Summer Voyager
47 €

Torba Boarding Bag Summer Voyager proizvajalca American Tourister je kakovostna potovalka, ki jo lahko nosite kot nahrbtnik, ročno torbo ali z ramenskim trakom. Ustreza IATA standardom, zato jo lahko vzamete na večino letal.


Hama potovalni kovček FRANKFURT BLACK
149,90 €

137,20 €

Poslovni kovček blagovne znamke HAMA je idealen za poslovne izlete, zaradi svoje velikosti pa ga lahko na letalu vzamete seboj kot ročno prtljago.


Hama potovalni kovček FRANKFURT GREY
149,90 €

137,20 €

Poslovni kovček blagovne znamke HAMA je idealen za poslovne izlete, zaradi svoje velikosti pa ga lahko na letalu vzamete seboj kot ročno prtljago.


REAbags torba za prenosni računalnik/notebook Aerolite LB17
51,90 €

44,20 €

Črna torba za notebook iz kolekcije Aerolite Business je razdeljena na dve glavni področji in ponuja možnost zapiranja na zadrgo. Polovica torbe je še posebej dodatno oblazinjena in se uporablja za shranjevanje prenosnika, druga polovica pa služi shranjevanju dokumentov. Na sprednji strani torbe boste našli žep z organizatorjem, predeli za pisala, vizitke in druge manjše predmete. Torba ima tudi nastavljiv in odstranljiv trak, ki je namenjen nošenju čez ramo.


Travel and More torba, kozmetična, Rucksack 701, črna
9,99 €

8,10 €

Priročna kozmetična torbica Rucksack znamke Travel & More z dimenzijami 24×10×12 cm ima dva glavna predala za shranjevanje, zato bodo stvari, ki jih boste spravili vanjo, vedno urejene. Izdelana je iz izredno lahkega in trpežnega materiala, zato jo lahko vzamete kamorkoli.


Travel and More torba, športna, Rucksack, zelena
29,99 €

Trenutno ni na zalogi

Trpežna športna torba Rucksack Travel & More dimenzij 49×25,5×28 cm je izredno funkcionalna in prostorna. Ima dva praktična žepa (en velik notranji žep in en manjši zunanji žep), organizator, s katerim bodo vaše stvari vedno ostale na svojem mestu, za lažje nošenje pa so pri Travel & More dodali še naramni trak in ergonomski držali.