Atomic Ski Sleeve torba za smuči-15%
35,50 € 29,99 €

Zadnji kos!

Praktična torba za klasične smuči. Atomic Ski Sleeve je dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Skrajšanje po potrebi je mogoče z zapiranje na zvijanje. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.

Atomic Boot & Helmet Bag torba za smučarske čevlje in čelado-22%
41 € 31,90 €

Odprodaja

Praktična torba za smučarske čevlje in čelado. Zapiranje na dvosmerno zadrgo. Razdeljeni notranji predali. Atomic Boot & Helmet Bag je izdelana iz odpornega poliestra 600D. Torba se zaradi ramenskega traku nosi udobno, njena prednost pa je pralna notranjost.

Atomic Boot Bag 2.0 torba za smučarske čevlje-21%
25,40 € 19,99 €

Odprodaja

Torba za smučarske čevlje iz posebnega materiala, ki odbija vodo. Ramenska naramnica za udobnejše prenašanje lahko nastavite po potrebi. Odličen dostop s sprednje strani z zapiranjem na dvojno zadrgo. Atomic Boot Bag 2.0 olajšuje prenašanje sicer težkih smučarskih čevljev.

Atomic Ski Bag torba za smuči
60,50 € 51,99 €

Odlična cena

Prilagodljiva torba za klasične smuči z odpiranjem. Atomic Ski Bagje dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Odprete jo lahko na 2 mestih, poleg tega ima snemljivo špico. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.