DerDieDas šolski komplet, 5-delni, Ergoflex, umazano kolo

DerDieDas šolski komplet, 5-delni, Ergoflex, umazano kolo

Številka: 100022817052
Partnerska prodaja Odprodaja
5-delno, umazano kolo – izjemni nahrbtnik Ergoflex nemške znamke DerDieDas
Celoten opis
273,48 €
Vključno z DDV
253,70 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

19.9. - 20.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100022817052

Predstavitev

Popoln šolski komplet znamke DerDieDas v privlačni dečki zasnovi bo navdušil vse šolarje! Tukaj boste našli super lahek šolski nahrbtnik Ergoflex , kovček svinčnik s prvovrstnim polnjenjem svinčnikov in barvic iz znamke Staedtler b>, športna torba , škatla za vadbo in škatla za svinčnike brez ponovnega polnjenja . Vsi izdelki z enakim mamljivim motivom so garancija za najvišjo možno kakovost , kar dokazuje blagovna znamka DerDieDas z zagotavljanjem 3-letne garancije za materialne in proizvodne napake!
Popolno prilagodljiv in funkcionalen šolski nahrbtnik z inovativno navpično nastavitvijo sistema nazaj . Popolno udobno prileganje zagotavljata integriran prsni pas in snemljiv ledveni pas . Oblazinjenje je narejeno iz udobnega in dihajočega materiala, na voljo pa sta tudi zelo lahka ojačitev in nastavljiva naramnica.
Nahrbtnik ima magnetno zapiranje , kar zagotavlja enostavno odpiranje in zapiranje. dno nahrbtnika je trdno , na dnu so oblikovane noge . Glavna velika komora je ločena z predelno ploščo , fleksibilnimi stranskimi žepi na gumijasti trakovi z odtočno luknjo za varen transport tekočin. Sprednji prostoren žep za prigrizke in organizator za mobilne in druge manjše stvari. Nahrbtnik je posebej razvit s poudarkom na varnosti otrok , ima zelo bogate in dobro vidne odsevne elemente .
Velikost nahrbtnika : 33 × 40 × 23 cm. Prostornina : 20,5 l. Teža : 800 g.
Dimenzije celotnega pakiranega izdelka izdelka: širina: 334mm, višina: 415mm, dolžina: 228mm
Teža celotnega izdelka: 1.61 Kg