Das Keyboard 4Q tipkovnica, MX Brown, US, SLO g.

Das Keyboard 4Q tipkovnica, MX Brown, US, SLO g.

Številka: 1450476
4Q je izjemna pametna in profesionalna tipkovnica, ki omogoča prikaz barvnih obvestil na vsaki tipki. Omogoča povezavo v oblak in nastavitev aplikacij. Ponaša se še z visoko kakovostnimi mehanskimi stikali Cherry MX Brown in zgornjo ploščo iz aluminija za povečano vzdržljivost in zanesljivost. Vsebuje atraktivno RGB osvetlitev s 16,8 milijoni različnih barv. Celoten opis
199,99 €
197,20 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1450476

Predstavitev

Naredite več z osupljivo pametno tipkovnico

Das Keyboard tipkovnica 4Q omogoča povezovanje v oblak in prikazovanje barvnih obvestil na tipkah. Preko storitev IFTTT in Zapier lahko povežete številne aplikacije kot so Facebook, Twitter, Gmail, Steam in druge. 

Tako lahko tipkovnico spremenite v pravo nadzorno ploščo, si olajšate delo in ste vedno takoj obveščeni. Tipke so povsem programirljive, za programerje pa je odprt tudi REST API. Dodatne multimedijske tipke in kolešček za upravljanje glasnosti izboljšajo vašo izkušnjo uporabe računalnika za ogled multimedije. 

 Das Keyboard tipkovnica 4Q

Visoka vzdržljivost in zanesljivost

Tipkovnico odlikuje zgornji pokrov iz aluminija za visoko vzdržljivost. Za zanesljiv in natančen odziv, tudi pri igranju iger, pa bodo poskrbela mehanska stikala Cherry MX Brown s pozlačenimi kontakti in izvrstnim taktilnim odzivom. 

Za priključitev tipkovnice služi kar 2 metra dolg pleten in vzdržljiv kabel, priložen pa je tudi podstavek za dvig naklona

 Das Keyboard tipkovnica 4Q

Tehnične podrobnosti

Tip tipkovnice mehanska, pametna
Povezovanje žično
Vmesnik USB 2.0
Lokalizacija tipk US
Gravura SLO
Stikala mehanska Cherry MX Brown
Življenjska doba stikal 50 milijonov klikov
Dolžina kabla 2 m (pleten)
Osvetlitev da, RGB
Barva črna
Priloženo podstavek za dvig naklona tipkovnice

Garancija: 1 leto