• Vrsta termometra
    Vodotesen
    ×
Canpol babies Fish kopalni termometer, zelena riba
51x

Canpol babies Fish kopalni termometer

4,95 €

Kopalni termometer za nadzor temperature vode v prihajajoči otroški kopeli. Canpol babies kopalni termometer FISH je natančen, zanesljiv in ima enostavno berljivo lestvico. Cev termometra je vdelana v telo ribe, tako da je dojenček ne doseže. Je izredno varen, ker ne vsebuje živega srebra.

Dostava Mimovrste
-24%
Bebe-jou Leopard kopalni termometer, moder
8x

Bebe-jou Leopard kopalni termometer

7,90 €
6 €
Odlična cena

Termometer hitro in učinkovito izmeri temperaturo vode v banjici. Ima veliko številčnico, ki omogoča jasen pregled rezultata. Bebe-jou Leopard kopalni termometer je opremljen s puščicami, ki nakazujejo optimalno temperaturo, ki je najbolj prijetna za kopanje dojenčkov. Brez živega srebra.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Lou-Lou kopalni termometer

Bebe-jou Lou-Lou kopalni termometer

7,33 €

Kopalni termometer Bébé-jou je zelo natančen in enostaven za uporabo. Bébé-jou priporoča temperaturo kopanja 37 stopinj celzija. Na termometru je idealna temperatura za otroško kopel označena z majhnimi puščicami. Zaradi velike številčnice lahko temperaturo takoj vidite. Temperatura sobe, v kateri kopate svojega otroka, mora imeti najmanj 23 stopinj celzija. Termometer je zelo varen, ne vsebuje živega srebra, merilna cev pa je zaščitena s plastiko. Prikupen potisk Bébé-Jou zabava otroka med kopanjem.

Dostava Mimovrste