Sanitas SFT 65 večfunkcijski termometer

Sanitas SFT 65 večfunkcijski termometer

Številka: 511897
Večfunkcijski termometer Sanitas SFT65 je termometer za merjenje telesne temperature, ki meritve izpiše na pregledem LCD zaslonu in na LED prikazovalniku – ob povišani temperaturi. Omogoča 6 funkcij. Celoten opis
30,91 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

6.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
10.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 511897

Predstavitev

Termometer omogoča merjenje temperature v ušesu, na čelu in tudi merjenje površin in tekočin, kar je še posebej primerno pri negi otrok. Prikazovalnik je dobro viden in prikazuje povečevanje telesne temperature, vgrajenih ima tudi 10 pomnilniških mest ter uro s koledarjem.

Primeren je za celotno družino, tudi čistiti ga je enostavno, zelo dobra funkcija s katero se ponaša pa je LED prikazovalnik, ki ob normalni temperaturi sveti zeleno, ob temperaturi višji od 38 °C pa sveti rdeče, kar pomeni, da ima oseba vročino.

Natančnost merjenja je:

v ušesu: do 0,3 °C na čelu: do 0,2 °C za objekte: 1,5 °C za temperature nižje od 30 °C in 5% odstopanja pri toplejših objektih Možnost prikazovanja temperatur je v °C ali pa v °F. Priložene ima 2 × 1,5 V AAA baterije, ki so potrebne za delovanje tega termometra, ki se ponaša tudi s samodejnim izklopom, kar pomeni, da na pameten način ob neuporabi varčuje z energijo.

Garancija: 1 leto