Lanaform IRT-100 infrardeči termometer brez dotika - Odprta embalaža

Lanaform IRT-100 infrardeči termometer brez dotika - Odprta embalaža

Številka: 2889963
Odprta embalaža Odprodaja
Infrardeči termometer za merjenje temperature na čelu izmeri temperaturo v samo 1 sekundi. Shrani zadnjih 32 meritev in preprečuje širjenje mikrobov. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis
45,90 €
Vključno z DDV
22,53 €
-50%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.

Številka: 2889963

Predstavitev

Lanaform infrardeči termometer brez dotika IRT-100


IRT-100 je infrardeči termometer za merjenje temperature na čelu. Zaradi infrardeče tehnologije je merjenje temperature nežno in enostavno. Merjenje temperature je zaradi izogiba fizičnega stika bolj higiensko, saj preprečuje širjenje mikrobov.

Termometer vam bo pomagal izmeriti temperaturo v samo 1 sekundi – brez stika s kožo, neboleče in natančno. Prav zato je termometer zelo primeren za uporabo pri otrocih, saj jim lahko temperaturo izmerite tudi ko spijo. Po 60 sekundah neuporabe se samodejno izklopi. Pri merjenju se priporoča razdalja od 1,5 do 5 cm. Pomnilnik termometra IRT-100 shranjuje zadnjih 32 meritev, kar pomeni, da lahko spremljate vse izmerjene temperature skozi daljše obdobje. Pri povišani telesni temperaturi nad 37,5 °C se sproži alarm šestih zaporednih piskov. Možno je spreminjanje merilne enote (°C/°F).

Lanaform infrardeči termometer brez dotika IRT-100

Kako deluje infrardeči termometer?

Infrardeči termometri določajo temperaturo posameznika ali predmeta, ne da bi bil potreben neposreden stik. V osnovi vsako telo s svoje površine seva infrardečo energijo, ki je del elektromagnetnega valovanja. Infrardeči termometer zajame to sevanje z optično lečo in svetlobno energijo meri elektronsko. Ta meritev se nato matematično pretvori v temperaturno vrednost, ki jo prikazuje termometer.

Ali ste vedeli?

Telesna temperatura se razlikuje glede na čas dneva. Nanjo vplivajo tudi zunanji dejavniki. Najprimernejši čas za merjenje temperature je zjutraj in ob koncu dneva. Merjenje temperature ni priporočljivo neposredno po obroku, po vadbi ali po kopeli, saj te dejavnosti povzročajo spremembe telesne temperature. V teh primerih pred začetkom merjenje počakajte 20 minut.


Tehnične podrobnosti

Infrardeči termometer za čelo
Takojšnja meritev v 1 sekundi
Shranjevanje do 32 meritev
Vročinski alarm
Baterije: Priložene 2 × AAA
Tehnologija: infrardeča
Merjenje: čelo
Merska enota: ° C / ° F
Razdalja pri merjenju: 1,5 – 5 cm

Garancija: 2 leti