Zoo Med Basking Spot žarnica, 100 W, 2 kosa

Zoo Med Basking Spot žarnica, 100 W, 2 kosa

Številka: 3061657
Odlična cena
Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki poskrbi za 35 % več toplote in svetlobe. Idealne so za vse tropske in puščavske plazilce, ki uravnavajo telesno temperature s sončenjem. Celoten opis
Dostava Mimovrste
21,74 €
Vključno z DDV
19,95 €

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
18.5. predvidena dostava na dom
 
Številka: 3061657

Predstavitev

Zoo Med Basking Spot žarnica, 100 W, 2 kosa

Žarnice Repti Basking Spot® imajo edinstven patentiran dvojni odsevnik, ki v ozek žarek usmeri kar 35 % več toplote in svetlobe od klasičnih grelnih žarnic. Idealne so za vse tropske in puščavske plazilce, ki svojo telesno temperaturo uravnavajo s sončenjem. Žarnice nudijo do 2000 ur delovanja. V paketu prejmete dve žarnici, tako da boste imeli rezervno žarnico vedno pri roki. Paket zadostuje za 1 do 2 leti uporabe, odvisno koliko ur na dan je žarnica prižgana. 

Žarnica je zasnovana tako, da zagotavlja lokalno toplo točko ter ustrezno UVA svetlobo tropskim in puščavskim plazilcem, ki jo njihova telesa potrebujejo za optimalno delovanje fizioloških procesov. UVA svetloba hkrati omogoča tudi, da plazilci dobro vidijo svoje okolje in s tem spodbuja njihovo naravno vedenje. Žarnice lahko uporabljate v mrežastih ali steklenih terarijih.

Zoo Med Basking Spot žarnica, 100 W, 2 kosa

Navodila za uporabo: Uporabljajte le z ustreznimi držali za žarnice. Žarnica naj bo prižgana le od 8 do 12 ur dnevno, da boste svoji živali zagotovili ustrezno količino dnevne svetlobe, ki jo potrebuje.

Opozorilo: Pazite, da vnetljivi materiali (npr. zavese, oblačila, itd.) ne pridejo v direkten stik z žarnico. Žarnica je namenjena le uporabi za plazilce in ni primerna za druga svetila v gospodinjstvu. V primeru, da steklo poči se ne dotikajte žarnice tudi, če ta še vedno sveti. Takoj jo izklopite iz elektrike in pustite, da se ohladi.


Tehnične podrobnosti

Št. kosov v paketu 2
Moč 100 W
Čas delovanja do 2000 h

Garancija: 3 mesece