REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 90 cm 30 W
19,79 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 90 cm 30 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 13 W
14,38 € 12,99 €

Zadnji kos!

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 10.0 13 W je idealen za vse puščavske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 100 W
4,12 €

Zadnji kos!

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 100 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco mreža
10,52 €

Zadnji kos!

Mrežasta dekoracija poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Decoration Coco Mreža je enostavna za namestitev na steno terarija.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 28 W 53x28 cm
47,12 €

Zadnji kos!

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 28 W 53×28 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET penasto ozadje, 58x28,5 cm
16,79 €

Zadnji kos!

Penasto ozadje za terarije ima zanimivo zasnovo kamna. Velikost lahko zmanjšate na primer z zložljivim nožem. Repti Planet penasto ozadje 58×28,5 cm je izdelan iz nestrupenih in neškodljivih naravnih materialov.

REPTI PLANET žarnica Daylight Frosted, 25 W
3,28 €

Zadnji kos!

Širok spekter žarnice za terarij ima barvni spekter, ki simulira svetlobo deževnega gozda. Podpira naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in aktivnost žab, gekonov in kuščarjev. Repti Planet Daylight Frosted Spot 25 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 40 W
15,48 €

Zadnji kos!

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 40 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET dekoracija za terarij Coco Troncho
10,52 €

Dekoracija v obliki veje poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet Dekorace Coco Troncho enostavno namestiti vodoravno in navpično.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 25 W
3,51 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 25 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET žarnica Moonlight HEAT 50 W
4,15 €

Zadnji kos!

Žarnica za terarij ima modro steklo, ki nudi nastalo svetlobo in simulira naravno mesečino. Ima nižjo intenzivnost toplotnega sevanja in podpira naravno vedenje plazilcev in dvoživk. Repti Planet Moonlight HEAT 50 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 15.0 26 W
16,53 €

Zadnji kos!

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 15.0 26 W je idealen za vse puščavske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 75 cm 25 W
19,41 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 75 cm 25 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 125 W
25,91 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 125 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 150 W
5,15 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 150 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 14 W 28x28 cm
30,03 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Grelna plošča Superior 14 W 28×28 cm naj zavzame manj kot 2/3 površine.

REPTI PLANET meglica
33,69 €

Generator za meglo lahko poveča vlažnost v terariju za 100 %. Meglo ustvari ultrazvočna keramična membrana. Posnema jutranjo meglo v puščavskih terarijih in simulira tropske terarije. Repti Planet Žaromet za meglo se samodejno izklopi, če voda pade pod 3 cm.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB, 80 W
25,04 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 80 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET žarnica Solar UVA & UVB 160 W
25,86 €

Žarnica s polnim spektrom spodbuja naravne fiziološke procese. Proizvaja vitamin D3, ki živalim olajša absorpcijo kalcija v telo in tako pomaga preprečiti presnovne bolezni kosti. Repti Planet žarnica Solar UVA & UVB 160 W simulira naravno sončno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 14 cm
17,26 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 14 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET Termometer higrometer LCD, zunanji
16,83 €

Termometer in higrometer ima dolg kabel 90 cm, ki omogoča, da se naprava postavi na različna mesta. Vsebuje zaslon LCD, ki prikazuje izmerjene vrednosti. Termometer za merjenje vlage Repti Planet LCD Outdoor ima temperaturno območje 0–70 ° C in vlažnost od 20 do 99%.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 10.0 60 cm 20 W
18,12 €

Žarnica ustvarja sončno okolje, ki se običajno nahaja v puščavskih območjih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica UVB 10.0 60 cm 20 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 90 cm 30 W
19,41 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Repti Planet žarnica Repti UVB 5.0 90 cm 30 W je idealna za tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Far Infrared HEAT, 75 W
15,10 €

Reflektor v terariju ima posebno zasnovo, ki proizvaja intenzivno infrardeče sevanje. Zaščitena je s kovinskim pokrovom. Segreje notranjost terarija. Repti Planet žarnico Far Infrared HEAT 75 W lahko kombinirate z UVB žarnicami ali LED osvetlitvijo.

REPTI PLANET žarnica Daylight Basking Spot 50 W
3,64 €

Žarnica s širokim spektrom za terarije spodbuja naravne manifestacije, kot so vnos hrane, parjenje in dejavnost plazilcev in dvoživk. Ustvari prijetno ogrevalno mesto. Repti Planet Daylight Basking Spot 50 W žarnica oddaja ultravijolično, svetlobo in infrardeče sevanje.

REPTI PLANET ročna rastlina Agave, rdeča, 18 cm
6,45 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 18 cm sočna rastlina Agave ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 35 W
5,15 €

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 35 W je odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET ozadje naravne plute za terarij
6,45 €

Ozadje naravnega plutastega lubja z lahkoto spravite v vsak terarij. Je idealna dekoracija posebej za vroče in mokro okolje. Repti Planet Ozadje naravne plute ima višino 2 cm.

REPTI PLANET posoda za hranjenje
6,45 €

Posoda za hranjenje je težja, stabilna in preprečuje prevrnitev. Po izgledu ustreza puščavskim in tropskim pokrajinam. Gladka površina preprečuje usedline umazanije in jo je enostavno čistiti. Repti Planet Posoda za hranjenje je izdelana iz varnega materiala, ki je odobren za uporabo s hrano.

REPTI PLANET zatočišče v terariji Coco Shell
1,69 €

Naravno originalno zatočišče je primerno za terarije, ki posnemajo puščavo in deževni gozd. Oblika kokosovega zatočišča bo postal priljubljen kraj za vašega ljubljenčka in mu bo zagotovil varnost. Repti Planet Coco Shell ima odprtino za enostaven vstop.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Pad
3,42 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Idealna je za pritrdilne rastline, kot so tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Pad je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET dodatek za terarije
7,30 €

Umetna dekoracija v naravni obliki zagotavlja zatočišče za plazilce in dvoživke. Je enostavne oblike in izdelani iz varnega in higienskega materiala. Repti Planet dekoracija za plazilce je enostavno vzdržljiva in posebej primerna za terarije.

REPTI PLANET držalo za razsvetljavo
9,91 €

Univerzalno držalo za luči se z lahkoto prilepi z dvostranskim trakom na steklo terarija. Vključuje gumijaste zadržke za preprečevanje neželenega premikanja svetilk. Repti Planet Držalo za svetilko je zelo enostavno namestiti. Višino lahko prilagodite.

REPTI PLANET grelna plošča Superior 5 W 14x15 cm
21,58 €

Grelna plošča poveča apetit živali in izboljša njihovo presnovo. Prilepi se na dno ali stran terarija s samolepilnimi nogicami, ki so vključene v planet. Repti Planet Ogrevalna plošča Superior 5 W 14×15 cm naj zavzame več kot 2/3 površine.

REPTI PLANET podlaga za terarij Coco Planter
8,61 €

Dekoracija iz kokosovih vlaken poveča območje gibanja plazilcev v terariju. Vsebuje žepke za sajenje rastlin, zlasti tilandsie, bromelias, orhideje in druge plezalne rastline. Repti Planet podlaga Coco Planter je enostavna za namestitev na stranski ali zadnji del terarija.

REPTI PLANET rastlina Nephrolepis, 20 cm
6,45 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet 20 cm sočna rastlina Nephrolepis ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET razsvetljava LED, 30 diod
30,23 €

Lučka ima nadzor na dotik, ki omogoča izbiro 3 svetlobnih načinov. Ponuja beli, modri ali beli in modri način barvnega delovanja LED. Primerna je za terarije, akvarije in akrilne rezervoarje. Repti Planet LED osvetlitev 30 diod je izdelanih iz brušenega aluminija.

REPTI PLANET žarnica Halogen Sun, 25 W
5,15 €

Halogenska žarnica oddaja svetlobo in toplotno sevanje v terarij, tako da tvori lokalno toplotno točko. Podpira naravne fiziološke procese živali. Repti Planet Halogenska žarnica Sun 25 W je zelo odporna na vodo, vlago in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

REPTI PLANET žarnica Infrared HEAT, 100 W
7,10 €

** Žarnica za terarij** ima rdeče steklo, ki zamegli nastalo svetlobo, medtem ko ne moti dnevnih in nočnih živalskih ciklov. Oddaja infrardečo toploto, kar poveča notranjo temperaturo terarija. Repti Planet Infrared HEAT 100 W je idealen za nočno opazovanje.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 2.0 26 W
14,22 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 2.0 26W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET žarnica Repti UVB 5.0 13 W
15,08 €

Žarnica ustvarja senčno okolje, ki se običajno nahaja v tropskih regijah in deževnih gozdovih. Proizvaja UVA in UVB sevanje, kar je pomembno za optimalno absorpcijo kalcija. Žarnica Repti Planet Repti UVB 5.0 13 W je idealna za vse tropske in subtropske plazilce.

REPTI PLANET cvetoča rastlina Anthurium, 40 cm
6,41 €

Umetna rastlina se uporablja v terarijih, kjer lahko žival poškoduje ali pokuša cvet. Ima realistično zasnovo. Repti Planet cvetoča rastlina Anthurium ne zahteva posebne nege.

REPTI PLANET meglica Maxi 2,2 L
64,44 €

Ultrazvočni razpršilec in vlažilnik se samodejno izklopita, ko je rezervoar za vodo prazen. Količina nastale meglice je nastavljiva, kar povzroča do 250 ml meglice na uro. Repti Planet Maxi 2,2 L je idealen za plazilce, dvoživke in živali, ki potrebujejo vlažen prostor.

REPTI PLANET Membrana in ključ za meglo
4,70 €

Ključ in nadomestna membrana za ultrazvočni razpršilnik ima življenjsko dobo približno 3000 h. To je odvisno od trdote in čistosti vode ter časa delovanja razpršilnika samega. Repti Planet Membrana in ključ za meglo sta nujna pripomočka za vzrejalce terarija.

REPTI PLANET razsvetljava Dome, 19 cm
19,36 €

Aluminijasti reflektor ima visoko temperaturno obstojno oblogo in poveča intenzivnost UVB sevanja. Vsebuje odprtine na vrhu, katere služijo za potrebno prezračevanje. Repti Planet razsvetljava Dome 19 cm ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Dome 2x150 W
36,62 €

Dvojna razsvetljava v srednjih in velikih terarijah poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo z visoko temperaturo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×150 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Dual Mini 2x40 W
32,38 €

Dvojna razsvetljava v majhnih terarijih poveča intenzivnost svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo. Repti Planet razsvetljava Mini 2×40 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.

REPTI PLANET razsvetljava Mini 1x40 W
17,26 €

Svetilka v majhnih terarijah poveča intenziteto svetlobe, UVB in UVA izhod. Ima polirano aluminijevo plast in keramično konstrukcijo. Repti Planet razsvetljava Mini 1×40 W ustvarja toplo mesto za živali in zagotavlja potrebno svetlobo.