Celestron ExploraScope 70AZ teleskop

Celestron ExploraScope 70AZ teleskop

Številka: 843941
Odlična cena
Calestron ExploraScope 70AZ je ročni refrakcijski teleskop, ki je kot nalašč za ogled nebesnih pojavov. Z njim lahko opazujete tudi planete, luno, zvezdne kopice in svetlejše objekte neba, kot so meglica Orion in galaksija Andromeda. Celoten opis
159 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 843941

Predstavitev

Celestron ExploraScope 70AZ teleskop, zelen

 • Celestron ExploraScope 70AZ je 70 mm ročni refrakcijski teleskop s popolnoma prevlečeno stekleno optiko in lahkim okvirjem.
 • Dodatki vključujejo: (20 mm in 4 mm), 3-krat Barlowo lečo, pokončno sliko 90° in iskalni trak.
 • Stativ z nastavljivo višino vključuje pladenj za opremo.
Celestron ExploraScope 70AZ teleskop, zelen

  • Explorascope 70AZ je opremljen z dvema okularjema (20 mm in 4 mm), 3-kratno lečo Barlow, diagonalo pokončne slike 90 ° in iskalnikom (Finderscope). Izberite 20 mm okular za nižko povečavo ali 4 mm okular za poglede z večjo povečavo. Finderscope vam pomaga hitro centrirati predmet v okularju za lažje opazovanje. Za še večjo povečavo priključite 3-kratno lečo Barlow, da potrojite moč vsakega okularja. Teleskop v kombinaciji z Barlowovo lečo omogoča do 105-kratno povečavo (20 mm okular) ali 525-kratno povečavo (4 mm okular).
  Celestron ExploraScope

   • Prenesete lahk Celestronovo programsko opremo Starry Night in spoznajte nočno nebo. Celestron Starry Night Software je vodilni astronomski programski paket na trgu, ki ponuja vire in znanje za ogled našega Osončja in naprej.
   • Že ob prvem odhodu lahko teleskop in njegove dodatke sestavite v samo nekaj minutah. Celoten komplet teleskopov tehta le 6,1 kilograma – kot nalašč za improvizirane seje opazovanja ali prevoz kamor koli vas pripeljejo življenjske dogodivščine.
   • Za gladko in natančno usmerjanje teleskopa upravljate s krmilno ročico Alt-Az.
   Celestron ExploraScope 70AZ

    Tehnične podrobnosti

    Tip teleskop
    Barva zelena
    Dimenzije 23 × 87 × 34 cm

    Uradna stran artikla