Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, se popolnoma prilega vsakemu malemu športniku. Idealna je za priložnostno uporabo, pa tudi za izlete ali športne aktivnosti. Zahvaljujoč naravnemu kroju in kakovostnemu materialu je zelo udobna. Sprednja stran je okrašena z elegantnim športnim tiskom z motivom kolesa.

ALPINE PRO VALIANTO dekliška majica
7,90 €

Dekliška majica VALIANTO, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike ljubiteljice živali. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim dekletom daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsako deklico.

ALPINE PRO RIALDO fantovska majica
7,90 €

Fantovska majica RIALDO, od znamke ALPINE PRO, bo s svojim veselim in izvirnim tiskom osvojila vse fante. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim fantom daje občutek udobja med nošenjem.

Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, bo najljubši kos v vsaki otroški garderobi. Zahvaljujoč ohlapnemu rezu in kakovostnemu materialu je majica izjemno udobna. Sprednja stran je okrašena s stilskim športnim tiskom.

Loap AJTA otroška majica
9,90 €

Dekliška majica s kratkimi rokavi, od znamke Loap, bo navdušila vsako malo športnico. Primerna je za priložnostno uporabo, pa tudi za pohodništvo in športne aktivnosti. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se znoj takoj odvaja, hitreje se posuši in je zelo udoben za nošenje. Sprednji del je okrašen z barvnim tiskom z motivom morskih zvezd.

Loap dekliška majica AJTA
9,90 €

Stilska dekliška majica s kratkimi rokavi Ajta, od znamke Loap, je izdelana iz bombaža in poliestra z zanimivim potiskom barvnih morskih zvezd. Udobna majica v klasičnem slogu, iz lahkotnega materiala, z okroglim izrezom, rokavi iz raglan in podaljšanim hrbtnim delom.

ALPINE PRO NEJO 2 fantovska majica
11,90 €

Fantovska majica NEJO 2, od znamke ALPINE PRO, bo s svojim veselim in izvirnim tiskom osvojil vse fante. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim fantom daje občutek udobja med nošenjem.

ALPINE PRO MATTERO 2 fantovska majica
11,90 €

Fantovska majica MATTERO 2, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike pustolovce. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašemu fantu daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsakega fanta.

ALPINE PRO NEJO 2 fantovska majica
11,90 €

Fantovska majica NEJO 2, od znamke ALPINE PRO, bo s svojim veselim in izvirnim tiskom osvojil vse fante. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim fantom daje občutek udobja med nošenjem.

ALPINE PRO AXISO 3 fantovska majica
11,90 €

Fantovska majica AXISO 3, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike pustolovce. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašemu fantu daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsakega fanta.

ALPINE PRO NEJO 2 dekliška majica
11,90 €

Dekliška majica NEJO 2, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike ljubiteljice živali. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim dekletom daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsako deklico.

ALPINE PRO fantovska majica GARO 3
11,90 €

Majica za dečke s kratkimi rokavi, okroglim vratnim izrezom majice in potiskom na sprednji strani v udobnem poltesnem položaju.

ALPINE PRO NEJO 2 dekliška majica
11,90 €

Dekliška majica NEJO 2, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike ljubiteljice živali. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim dekletom daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsako deklico.

Puma fantovska majica ESS Logo Tee B High Risk Red
14 € 13,10 €

Fantovska majica ESS Logo Tee B High Risk Red, od priljubljene znamke Puma, fantom prinaša veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč prvovrstnemu materialu bodo mladi športniki dobesedno občutili bombaž. Majica ima eleganten tisk z blagovno znamko na sprednji strani.

IQ Aruna Wmns ženska športna majica-28%
18,95 € 13,50 €

Odlična cena

Ženska športna majica IQ Aruna Wmns s kratkimi rokavi. Lahek in prožen material se prilagaja telesu kot druga koža. Tudi material odvaja vlago s kože in se hitro suši, kar vam daje osvežilno svežino tudi ob intenzivnem naporu. Mrežni del vzdolž srednjega dela hrbta dodatno izboljša prezračevanje.

ODLO ženska majica Top Crew Ceramicool Pro-69%
45 € 13,59 €

Odlična cena

Odlo ženska majica Top Crew Ceramicool Pro je primerna za tople poletne dni. Opremljena je s tehnologijo Ceramicool Pro, ki poskrbi za hlajenje telesa med aktivnostjo.

Puma dekliška majica ESS+ Tee G Rosewater
14,90 €

Dekliška majica ESS+ Tee G Rosewater od priljubljene znamke Puma, dekletom prinaša veliko udobja v prijetni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

Puma dekliška majica Modern Sports Logo Tee G Mist Green
14,90 €

Dekliška majica Modern Sports Logo Tee G Mist Green, od priljubljene znamke Puma, dekletom prinaša veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima eleganten tisk na sprednji strani z logotipom znamke.

Puma fantovska majica Rebel Bold Tee B Dark Denim
14,90 €

Fantovska majica Rebel Bold Tee B Dark Denim od priljubljene znamke Puma, fantom prinaša veliko udobja v prijetni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima eleganten tisk z blagovno znamko na sprednji strani.

Quiksilver fantovska majica Hellrevivalssyh
15,99 €

Klasična fantovska majica z okroglim vratnim izrezom in kratkimi rokavi za celoletno udobno nošenje, prihaja iz blagovne znamke Quiksilver, je narejena iz bombaža ter oblikovana v pravilnem fit kroju. Majica, oblikovana v skladu s potiskom in logotipom blagovne znamke, je primerna za vsakodnevno nošenje.

Quiksilver fantovska majica Wordsremainyii
15,99 €

Klasična fantovska majica z okroglim vratnim izrezom in kratkimi rokavi za celoletno udobno nošenje, prihaja iz blagovne znamke Quiksilver, je narejena iz bombaža ter oblikovana v pravilnem fit kroju. Brezčasen dizajn z logotipom znamke za dneve aktivnosti in sprostitve bo navdušil vsakega fanta.

Nike deška majica Dry Tee Leg Storm Swoosh, rdeča
18 € 16,20 €

Zadnji kos!

Deška majica Nike Dry Tee Leg Storm Swoosh je udobna in prijetna majica, primerna za šport ali prosti čas. Izdelana je iz kombinacije poliestra in bombaža, ki odlično odvaja vlago in se hitro suši tudi med športno aktivnostjo.

IQ Aynad moška majica-28%
22,95 € 16,50 €

Odlična cena

Moško treking majico IQ Aynad odikuje dolga življenjska doba, funkcionalnost in praktičnost uporabe. Preprost kroj s kratkimi rokavi vam zagotavlja udobje in svobodo gibanja. Tehnologija IQ DRY TECH vam nudi optimalno toplotno udobje in občutek svežine med vadbo. Odsevni element izboljšujejo varnost tudi, ko se stemni.

IQ Lerun moška majica-28%
22,95 € 16,50 €

Odlična cena

Moška majica IQ Lerun vam nudi popolno udobje in zaščito med treningom, tako da se lahko osredotočite na izboljšanje svojih rezultatov. Majica narejena iz dihajočega materiala, ki se hitro suši zagotavlja ustrezen pretok zraka in koži omogoča dihanje, zato je suha in se ne znoji.

Puma Active Mesh Heather Tee (851876)-28%
22,95 € 16,50 €

Odlična cena

Mesh Blocked Tee** je izdelana iz zelo funkcionalnega materiala, ki uporablja tehnologijo dryCELL z namenom, da absorbira ves znoj in pripomore k temu, da se posuši kar med telesno aktivnostjo.

Puma ženska športna majica Active Heather Tee (851873)-27%
22,90 € 16,50 €

Odlična cena

Ženska športna majica Puma Active Heather Tee (851873) je izdelana iz zelo funkcionalnega materiala, ki uporablja tehnologijo dryCELL z namenom, da absorbira znoj in pripomore k temu, da se posuši kar med telesno aktivnostjo.

Puma moška športna majica Ignite S S Tee-38%
27,32 € 16,90 €

Odlična cena

Moška zelo funkcionalna športna majica PUMA s pomočjo tehnologije dryCELL absorbira ves znoj in ohranja suho telo pri vseh športnih aktivnostih.

ODLO ženska majica Top Ceramicool Pro-62%
45 € 16,99 €

Odlična cena

Odlo ženska majica Top Ceramicool Pro je primerna za tople poletne dni. Opremljena je s tehnologijo Ceramicool Pro, ki poskrbi za hlajenje telesa med aktivnostjo.

Asics ženska majica Esnt Gpx SS Top W-29%
24,90 € 17,50 €

Odlična cena

Ta ženska majica Asics Esnt Gpx SS Top W je primerna za tek in ostale športne aktivnosti. Je izredno mehka in prijetna, ker vsebuje svilo. Je izredno funkcionalna saj zelo dobro odvaja pot in zagotavlja hladen občutek, zato se boste dobro počutite v dvorani ali zunaj.

Puma Logo Graphic Tee (518330) ženska športna majica-28%
25,95 € 18,50 €

Zadnji kos!

Ženska športna majica Puma Logo Graphic Tee (518330) je izdelana iz zelo funkcionalnega materiala, ki uporablja tehnologijo dryCELL z namenom, da absorbira ves znoj in pripomore k temu, da med telesno aktivnostjo ostanete suhi.

Puma fantovska majica Alpha Graphic Tee B Meadowlark
20 € 18,70 €

Fantovska majica Alpha Graphic Tee B Meadowlark priznane blagovne znamke prinašajo fantom veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

Puma fantovska majica Alpha Graphic Tee B Dark Denim
20 € 18,70 €

Fantje Alpha Graphic Tee B Dark Denim iz priznane blagovne znamke prinašajo fantom veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

Nike otroška majica s kratkimi rokavi Nike Sportswear
19,60 € 18,70 €

Otroška majica Nike Sportswear je primerna za večje fante ali dekleta. Na prsih je logotip NIKEvojaškem slogu. Narejena je iz bombaža, zaradi česar je primeren za vsakodnevno nošenje, kot je v šoli ali kje zunaj.

Puma dekliška majica Alpha Tee G Rosewater
20 € 18,70 €

Dekliška majica Alpha Tee G Rosewater, od priznane blagovne znamke Puma, prinaša dekletom veliko udobja skozi ves dan. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima stilski potisk na sprednji strani.

Nike otroška majica Dri-FIT
19,60 € 18,70 €

Majica Nike je primerna za otroke. Odlično vpija znoj in je primerna za različne športne aktivnosti. Zagotavlja udobno nošenje.

Columbia fantovska majica Silver Ridge II SS
18,80 €

Zadnji kos!

Udobna majica Columbia Silver Ridge II bo navdušila vsakega fanta. Serija Silver Ridge prinaša edinstvene lastnosti, nad katerimi bodo navdušeni popotniki in turisti. Odlična je predvsem zaradi udobja in svobode gibanja, ki ga ponuja pri nošenju. Vašega fanta ščiti pred sončnimi žarki in odvaja vlago stran od telesa.