Platinet PWT8MB grafična magnetna tablica, 21,6 cm (8.5'') + pisalo

Platinet PWT8MB grafična magnetna tablica, 21,6 cm (8.5'') + pisalo

Številka: 1425826
Odlična grafična tablica za ustvarjalne otroke se ponaša z diagonalo 21,6 cm in priloženim pisalom, ki se shrani v ohišje naprave. Celoten opis
34,90 €
Vključno z DDV
21,35 €
-38%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1425826

Predstavitev

Umetniške sposobnosti in enostavna uporaba

Magnetna grafična tablica za risanje Platinet z LCD zaslonom in diagonalo 21,6 cm (8.5'') je odlična rešitev za otroke, ki radi rišejo in pokažejo svoje grafične sposobnosti in ustvarjalnost, pa tudi za vse tiste, ki si življenja ne morejo predstavljati brez ročno napisanih zapiskov, skic, rezultatov in bi radi odpravili potrebo po odvečnem in neekološkem porabljanju papirja. Na zadnjem delu tablice sta nameščena dva magneta, ki omogočata, da tablico lahko pripnete tudi na hladilnik in je vedno pri roki, ko jo potrebujete. Tablica ima posebej prilagojen zaslon z nizko porabo energije, ki v kombinaciji z izjemno natančnim pisalom omogoča, da ročno napišete opombe, risbe, vmesne rezultate pri igrah prav tako naravno in udobno kot na papirju. Napisano besedilo se takoj pojavi na zaslonu in bo na njem ostalo toliko časa dokler ne boste pritisnili gumba pod zaslonom, ki vam omogoča, da z enim klikom izbrišete vso vsebino zaslona in začnete s ponovnim ustvarjanjem. Naprava je lahka in tanka, zato jo lahko preprosto vzamete s seboj kamor koli. 

Grafično pisalo lahko shranite v ohišje grafične tablice, dolga avtonomija baterije pa vam omogoča zapis približno 100.000 strani. Zahvaljujoč ergonomskemu oblikovanju je primerna za uporabo tako za desničarje kot levičarje. 

 Magnetna grafična tablica za risanje Platinet PWT8MB

Tehnične podrobnosti

Zaslon 21,6 cm (8,5'')
Ohišje ABS plastika
Baterija CR2016
Dimenzije 227 × 146 × 5 mm
Masa 112 g
Ostalo priloženo pisalo, ki se shrani v ohišje naprave
tipka za brisanje zaslona
2 magneta na zadnji strani 

Garancija: 1 leto