Platinet PWT12B gafična tablica + pisalo

Ocena: 4 2 ocen Znamka: Platinet Naša številka: 1410751

Platinet PWT12B gafična tablica + pisalo

Platinet grafična tablica PWT12B je namenjena pisanju in risanju. Ima nizko porabo energije in izjemno natančno pisalo. Opremljena je z gumbom za zaklepanje, podlogo za miško in ravnilom. Celoten opis

26.43
4 2

39,90 € Vključno z DDV
26,43 €
-33%

Naša številka: 1410751

Predstavitev

Opis artikla

Umetniške sposobnosti in enostavna uporaba

12" tablica za risanje Platinet z LCD zaslonom je odlična rešitev za otroke, ki radi rišejo in pokažejo svoje grafične sposobnosti in ustvarjalnost, pa tudi za vse tiste, ki si življenja ne morejo predstavljati brez ročno napisanih zapiskov, skic, rezultatov in bi radi odpravili potrebo po odvečnem in neekološkem porabljanju papirja. Tablica ima posebej prilagojen zaslon z nizko porabo energije, ki v kombinaciji z izjemno natančnim pisalom omogoča, da ročno napišete opombe, risbe, vmesne rezultate pri igrah prav tako naravno in udobno kot na papirju.Napisano besedilo se takoj pojavi na zaslonu in bo na njem ostala toliko časa, kot si bo zaželel uporabnik. Gumb pod zaslonom vam omogoča, da z enim klikom izbrišete vso vsebino zaslona in začnete s ponovnim ustvarjanjem.

Umetniške sposobnosti in enostavna uporaba

Gumb za zaklepanje, podloga za miško in ravnilo

Tablica ima poseben gumb za zaklepanje, ki preprečuje naključno brisanje vsebine, shranjene na zaslonu – na primer med prevozom v nahrbtniku ali kovčku. Naprava je lahka in tanka, zato jo lahko preprosto vzamete s seboj kamor koli. Grafično pisalo lahko shranite v ohišje grafične tablice.

Veliko 12-palčno površino lahko uporabljate po izklopu naprave tudi kot priročno podlogo za miško, ko jo obrnete na glavo. Na zadnji strani se nahaja tudi ravnilo, ki omogoča merjenje razdalje do 24 cm. Grafična tablica z eno samo baterijo omogoča zapis približno 100.000 strani, zahvaljujoč ergonomskemu oblikovanju pa je primerna za uporabo tako za desničarje kot levičarje.

Gumb za zaklepanje, podloga za miško in ravnilo

Tehnične podrobnosti

Zaslon LCD, 12''
Ohišje ABS plastično
Baterija CR2016
Dimenzije 283 × 190 × 5 mm
Ravnilo na zadnji strani 0–24 cm
Drugo tipka za brisanje zaslona, tipka za zaklepanje zaslona, priloženo pisalo

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Napajanje Polnilna baterija
Višina 283 mm
Širina 190 mm
Debelina 5 mm