Securit Namizna črna kredna tabla Elegant, lesen okvir, 21 x 30 cm

Znamka: Securit Naša številka: 618024

Securit Namizna črna kredna tabla Elegant, lesen okvir, 21 x 30 cm

Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Celoten opis

19.06

19,06 € Vključno z DDV

Naša številka: 618024

Predstavitev

Opis artikla

Securit črne kredne table so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodaj podjetjem, ki z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko. Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno in potem ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova. Securit ponuja široko paleto namiznih črnih kreda tabel. Največji učinek se doseže, ko se tablo postavi na posamezne izpostavljene jedilne mize, police ali pri blagajni. Idealen pripomoček za spodbujanje akcije, navodila ali storitev posamezne informacije.

Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Odstranljiva pisalna površina je vodoodporna in neporozna. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite Securit kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Dimenzije: 21 × 30 cm


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Klasične