Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Rowenta sušilnik las Instant Dry Premium Care

Rowenta sušilnik las Instant Dry Premium Care

Številka: 1022019
Rowenta predstavlja sušilnik las Instant Dry Premium Care, ki se ponaša z visoko zmogljivostjo in velikim odvodom zraka. Celoten opis
47,46 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1022019

Predstavitev

Preprosto do zdravih in sijočih las

Ultra zmogljiv sušilnik las Rowenta Instant Dry Premium Care je primeren še za tako zahtevne uporabnike. Zahvaljujoč patentu Moving Air Booster, ki poskrbi za večje odvajanje zraka in Advanced Care nastavitvami, ki ponuja možnost nastavitve idealne temperature, bodo rezultati hitri in izjemni. Funkcija ionizacije poskrbi, da bodo vaši lasje vedno gladki, zdravi in brez električne statike.

Sušenje las bo hitro, saj se sušilnik ponaša z močjo 2200 W in 6 nastavitvami: 3 temperature in 2 moči pihanja. Na voljo je tudi hladen tok in nastavek za natančno usmerjen tok, s katerim si lahko urejate pričesko. S priloženim razpršilnikom zraka boste ustvarili več volumna. Razpršilnik porazdeli zrak po vseh laseh, kar poveča volumen in zmanjša naelektrenost med sušenjem. Za najboljše rezultate ga držite blizu temena ter korenin, da fino teksturirani elementi izboljšajo volumen, gostoto in ustvarijo prožno pričesko ter kodre.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Nastavitve: 6
  • Moč: 8
  • Tip motorja: DC
  • Nastavek: razprišlnik zraka, ozek koncentrator
  • Dolžina kabla: 1,8 m

Garancija: 2 leti