K-9 hrana za pse Growth Large Breed, 12 kg

Ocena: 4,5 38 ocen Znamka: K-9 Naša številka: 427512

K-9 hrana za pse Growth Large Breed, 12 kg

hrana za velike pasme Celoten opis

36
4.5 38

36 €
Zadnji kos!

Naša številka: 427512

Predstavitev

Opis artikla

Popolna suha granulirana hrana s prehranskimi učinki, narejena iz piščanca in drobovine, stabilizirane piščančje maščobe, koruznega glutena, koruznega in pšeničnega zdroba ter mleka v prahu.

Glavne značilnosti so: visoka energetska vsebnost, hranilna vrednost, enostavna prebavljivost uporabljenih surovin. Živila so zelo okusna, ker so v glavnem narejena iz mesne kaše in le delno izdelana iz moke. Hranjenje je zelo preprosto, priprava ne potrebuje časa, ker psi v zrnu sprejemajo granule.

Je visoko kakovostna krma za prehrano psičkov velikih pasem (več kot 25 kg v odrasli dobi) v fazi rasti. V primerjavi s srednjimi in majhnimi pasmi mladičev vsebuje nižje ravni beljakovin in energije, kar omogoča boljši nadzor rasti in zmanjšuje tveganje za težave s sklepi in nezadosten razvoj kosti. Razmerje med kalcijem in fosforjem je skrbno določeno, da se zagotovi optimalen razvoj skeleta.

Doziranje: Za vsakih 10 kg teže psa 100 do 200 g krme na dan ali po priporočilu veterinarja.
Prilagodite se glede na okolje, v katerem živi vaš pes, pasmo, starost in stopnjo aktivnosti ali kot priporoča veterinar. Sveža pitna voda mora biti vedno na voljo.

Sestavine: Piščančje meso, koruza, živalska maščoba – piščanec, koruzna moka, pšenica, perutninska moka in svinec perutninski proizvodi, posneto mleko v prahu.

Navedene značilnosti kakovosti (g / kg): beljakovine 240 maščob 140 vlaken 32 minerali 69 natrij 4 vlaga maks.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža 12 kg
Kategorija hrane za živali super premium
Starost psa Kuža
Aktivnost živali rastoči
Velikost pasme Velika
Hrana primerna za Običajna krma
Hipoalergenski ne
Brez žitaric ne
Okus S piščančim mesom