Leatrice Eiseman: Popoln vodnik po barvni harmoniji

Znamka: Naša številka: 1295496

Leatrice Eiseman: Popoln vodnik po barvni harmoniji

Popoln vodnik po barvni harmoniji — eden najbolje prodajanih referenčnih vodnikov za oblikovalce, študente, učitelje in nasploh vse, ki jih zanima svet barv – je v tokratni izdaji še izboljšan. Celoten opis

29.99

29,99 € vključno z DDV

Naša številka: 1295496

Predstavitev

Opis artikla

Leatrice Eiseman: Popoln vodnik po barvni harmoniji

Avtorica je dolgoletna strokovnjakinja za barve Leatrice Eiseman, izvršilna direktorica Inštituta za barve Pantone. Njeno besedilo je polno informacij in bogato z navdihi, sama je izbrala tudi nove fotografije, poleg tega pa se knjiga ponaša s povsem svežo vizualno podobo. In ne samo to: avtorica je vsako od tridesetih izbranih barvnih palet – od aktivne do zemeljske, od odločne do urbane – ilustrirala s 36 kombinacijami Pantonovih barv, tako da so vplivnost, pestrost in neomejene možnosti izbire barv postale oblikovalcem bolj dostopne in uporabne kot kadarkoli prej.

Leatrice Eiseman, med drugim vodja skupine, ki izbira Pantonovo barvo leta, je knjigo dopolnila tudi s poglavji o barvnih trendih in napovedih, o tem, kaj naše najljubše – in najmanj priljubljene – barve povedo o nas, o sporočanju z barvami, njihovih pravilnih sorazmerjih in posebnih učinkih. S premišljeno izbiro barv lahko ustvarimo želeno razpoloženje v bivalnih in delovnih prostorih, pri izdelkih in na trgu. Kako z barvami pričaramo najrazličnejše razpoloženjske odtenke, pa je tudi osrednja tema te knjige.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: TZS d.d.
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 216
  • Prevajalec: Jana Lavtižar
  • Leto izdaje: 2018
  • Dimenzije: 17,5×23,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst strokovna literatura
Založnik Avrora As
Vezanje mehka
Leto izdaje 2018
ISBN 9789612514419
Število strani 216