Philips večfunkcijski brivnik OneBlade Pro QP6510/20

Philips večfunkcijski brivnik OneBlade Pro QP6510/20

Številka: 1080043
Philips OneBlade Pro QP6510/20 je inovativni večfukncijski brivnik, ki lahko krajša in brije brade katere koli dolžine – idealno za ustvarjanje natančnih linij in oblik. Pozabite na uporabo številnih pripomočkov za britje in prirezovanje brad, OneBlade lahko premaga vse izzive. Nastavite lahko 12 različnih dolžin britja oziroma prirezovanja. Primeren je za mokro in suho uporabo. Celoten opis
69,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Številka: 1080043

Predstavitev

Nepogrešljiv pripomoček za sodobnega moškega

Inovativna Philipsova tehnologija OneBlade je bila razvita posebej za moške, ki nosijo oblikovane brade, pogosto spreminjajo stile, ali pa le želijo vrhunski brivnik, ki je prijazen do kože. OneBlade lahko z enim samim nastavkom brije, krajša, striže in oblikuje.

Ima sistem dvojne zaščite: drsni premaz v kombinaciji z zaobljenimi konicami olajša britje in ne poškoduje kože. Brivnik je poleg tega opremljen s hitro premikajočim rezilom (200 premikov na sekundo), ki je nežno do kože, a dovolj zmogljivo, da lahko urejate tudi daljše in gostejše brade povsem brez težav. Rezilo ne brije tako blizu kože kot konvencionalni brivniki, kar omogoča popolno varnost in udobje.

Številne prednosti

Dvostransko rezilo omogoča izjemno natančno oblikovanje robov, britje pa je omogočeno v obe smeri, kar olajša britje tudi najobčutljivejših in zahtevnejših predelov. Z nastavkom, ki omogoča britje ali striženje na 12 različnih dolžinah, boste lahko brado uredili na vse možne dolžine od 0,5 mm do 9 mm.

Gibljiva glava se prilagaja obliki obraza za popolno britje, ki ne pušča daljših snopov dlak.

Vzdržljiv in zanesljiv

Rezilo je vzdržljivo in kakovostno, za optimalno britje pa ga bo potrebno zamenjati le vsake 4 mesece. Navdušilo vas bo enostavno menjanje, ki ne povzroča nikakršnih težav. Baterija po enournem polnjenju omogoča vsaj 60 minut nemotenega delovanja. Ko se OneBlade Pro QP6510/20 izprazni, na to opozori z baterijskim indikatorjem.

Tudi čiščenje je enostavno: izdelek preprosto sperite pod tekočo vodo. Ker je zaščiten pred vdiranjem vode, ga lahko uporabljate tako za suho kot mokro britje.

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: črna
  • Prikazovalnik: indikator polnjenja in polnosti/praznosti baterije
  • Nastavek: za 12 različnih dolžin (od 0,5 – 9 mm)
  • Čas delovanja po enem polnjenju: 1 ura
  • Čas polnjenja: 1 ura
  • Baterija: litijeva-ionska
  • Napetost: 100 – 240 V
  • Največja moč: 5.4 W
  • Kompatibilnost z rezilil: QP210, QP220

Video predstavitev

Garancija: 2 leti