Philips brivnik OneBlade QP2530/30

Philips brivnik OneBlade QP2530/30

Številka: 1113071
Odlična cena
Urejevalnik brade uporablja inovativno tehnologijo, ki jo predstavljajo hitro premikajoče rezila do 200 krat na sekundo. Zahvaljujoč tej revolucionarni tehnologiji lahko gladko in enostavno uredite dolgo brado. Odlikuje ga izjemna nežnost do vaše kože, tako da po britju ne boste imeli več razdražene kože. Celoten opis
59,90 €
Vključno z DDV
52,90 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1113071

Predstavitev

OneBlade tehnologija

Philips navdušuje z revolucionarno OneBlade tehnologijo, idealno za moške, ki preizkušajo različne sloge in nosijo brado. Ta edinstvena tehnologija omogoča prirezovanje, oblikovanje robov ter britje dlak – ne glede na njihovo dolžino. Dvojni sistem zaščite združuje premaz za boljše drsenje in zaobljene konice in poskrbi, da je britje še enostavnejše. Obenem tehnologija britja vključuje še hitro premikajoče se rezilo, ki se premakne kar 200-krat na sekundo. Ta unikatna kombinacija poskrbi za popolno britje, ki je hkrati udobno ter neverjetno učinkovito.

western-digital

Pristrizite na želeno dolžino

Pristrizite svojo brado na natančno izbrano dolžino, ki bo ustvarila različne videze – enodnevna brada (1 mm), krajše strnišče (2 mm), stroga brada (3 mm) ali daljša neobrita brada (5 mm).

western-digital

Ustvarite ostre robove

Z dvostranskim rezilom zlahka poskrbite za popolne, gladke, precizne robove vaše brade. Brijete lahko v obe smeri, s čimer poskrbite za popolno vidljivost in zlahka vidite vsako dlačico. Britje ostane udobno tudi na občutljivih predelih, zato je britje hitro ter preprosto.

western-digital

Obrijte do gladkega

OneBlade tehnologija britja ne brije tako blizu kože kot običajna rezila, zato ne povzroča draženja ter poškodb kože, britje pa ostaja neponovljivo učinkovito in udobno. S tem izjemnim brivnikom boste zlahka obrili brado vseh dolžin.

western-digital

Vdržljivost in natančnost

Dodatna prednost OneBlade tehnologije je sledenje potezam obraza, kar doprinese k še večji učinkovitosti ter izjemnim učinkom. Za želeno dolžino brade izberite enega od 4 nastavkov, ki se pritrdijo s preprostim klikom. OneBlade rezila so zasnovana za dolgotrajne vrhunske rezultate. Za optimalne učinke je priporočljivo rezilo zamenjati na vsake 4 mesece. Cenili boste možnost britja z brivsko peno ali brez nje, obenem pa je omogočeno tudi enostavno čiščenje pod tekočo vodo.Vzdržljiva Li-Ion baterija po popolnem polnjenju (4 ure) poskrbi za do 60 minut nemotenega delovanja.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Učinkovitost:
  • sledenje obraznim potezam
  • sistem dvojne zaščite
Enostavnost uporabe:
  • indikatorji: polna baterija, prazna baterija, polnjenje
  • možnost mokre uporabe: da
  • možnost suhe uporabe: da
Dodatki:
  • nastavki: 4 (1, 2, 3, 5 mm)
  • nadomestno rezilo: da
Napajanje:
  • čas delovanja: 60 min
  • čas polnjenja: 4 h
  • baterija: Li-Ion

Garancija: 1 leto