Concept Depilator IPL Perfect Skin

Concept Depilator IPL Perfect Skin

Številka: 100052882305
Partnerska prodaja
Dolgotrajna gladka koža Ali hrepenite po gladki koži brez las? Z Concept IL3020 Perfect Skin IPL lahko to dosežete v udobju svojega doma. Uporablja tehnologijo Intense Pulsed Light (IPL), ki je bila po vsem svetu že več kot 15 let v kliničnih preskušanjih. Celoten opis
217,30 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Razprodano

Številka: 100052882305

Predstavitev

Dolgotrajna gladka koža

Ali hrepenite po gladki koži brez las? Z Concept IL3020 Perfect Skin IPL lahko to dosežete v udobju svojega doma. Uporablja tehnologijo Intense Pulsed Light (IPL), ki je bila po vsem svetu že več kot 15 let v kliničnih preskušanjih. Omogoča zdravljenje v 2 načinih in 5 stopnjah glede na ton kože. Opremljen je z 2 zamenljivima nastavkoma, s katerimi lahko enostavno odstranite dlake na nogah, rokah in na občutljivih predelih bikinija, pazduh in obraza (lica, zgornja ustnica, brada). Naprava je enostavna za uporabo in epilacija z njo je neboleča in dolgotrajna. Življenjska doba epilatorja doseže 300.000 svetlobnih impulzov.

IPL tehnologija

Ta znanstveno dokazana tehnologija zagotavlja hitre in trajne rezultate. Utripi močne impulzne svetlobe pridejo pod površino kože med epilacijo, kjer deluje na pigment temnih las. Ta toplotni učinek učinkovito in neboleče uničuje lase in korenine ter preprečuje njihovo ponovno rast. Z redno in pravilno uporabo boste dobili gladko kožo do nekaj mesecev.

Ne čakajte na poletje

Če želite imeti poleti lepo gladko kožo, začnite z epilacijo že vnaprej. To je zato, ker koža ne sme biti izpostavljena sončni svetlobi vsaj 4 tedne pred uporabo epilatorja IPL in vsaj 2 tedna po njem. Če ste na kožo nanesli kremo za samoporjavitev, počakajte, da zagoreli učinek kreme popolnoma izgine. Epilator IPL lahko uporabljajo moški in ženske, starejše od 18 let.

Komu je primeren IPL epilator?

Epilacija z IPL epilatorjem je najučinkovitejša pri ljudeh s svetlejšo kožo in temnejšimi lasmi, ki vsebujejo temen pigment, zato je epilacija učinkovitejša. Svetlejše dlake in temnejši tip kože imajo manjšo učinkovitost epilatorja IPL.

Senzor za zaščito oči

Epilator IPL ima vgrajen varnostni senzor, ki preprečuje pošiljanje impulza, če epilator usmerite v prosti prostor. Zahvaljujoč temu senzorju naprava deluje pravilno le, če je površina nanosa v polnem stiku s kožo.

Način PRECISION

Primerno za zdravljenje najmanj dostopnih in najbolj občutljivih predelov, kot so obraz, pazduhe, bikini predel itd.. Naprava odda enkraten impulz s pritiskom na gumb za sprostitev impulza.

Način GLISS

Ta način je primeren za zdravljenje večjih površin, kot so noge, roke, hrbet itd.. Napravo počasi drsite po koži, ne da bi jo dvignili. Epilator zaporedoma oddaja gladke bliskavice, kar omogoča hitrejše in gladkejše zdravljenje.

Kdaj ne uporabljati epilatorja IPL

Epilatorja IPL ne smete uporabljati na tetoviranih delih telesa, območjih s trajnim ličenjem, pegah, rojstnih znamkah in drugih temnih znamenjih. Pred uporabo temeljito pokrijte ta območja. Hkrati epilacija IPL ni priporočljiva za ljudi z zelo občutljivo kožo, kožnimi boleznimi, veliko pojavnostjo rdečih ven, krčnimi žilami ali nosečnicam in doječim ženskam.. Če ste drugače bolni ali preprosto niste prepričani, ali je epilacija IPL primerna za vas, se posvetujte z dermatologom ali zdravnikom.

Mobilna aplikacija

Concept mobilno aplikacijo Concept IPL dobite svojega osebnega svetovalca, ki vam bo pomagal načrtovati posamezne postopke in spremljati potek zdravljenja. Pomagal vam bo izbrati ustrezno stopnjo intenzivnosti pulza glede na ton kože in spremljati intervale med posameznimi postopki.. Obstaja tudi jasen video vodič, v katerem boste izvedeli, kako pravilno uporabljati epilator za doseganje učinkovitih in dolgoročnih rezultatov.Technic parametri:

Varna in dolgotrajna epilacija iz udobja vašega doma
Odstrani dlake s kože nog, rok, pazduh, bikinija in obraza
Intenzivna tehnologija pulzne svetlobe
5 stopenj, 2 načina – natančnost, bleščanje
2 podaljški
LCD zaslon
Senzor za zaščito oči
Kazalnik pripravljenosti
Concept IPL za načrtovanje zdravljenja
Samodejni izklop v prostem teku
Skladiščenje: ohišje
Življenjska doba žarnice: 300.000 impulzov
Napetost: 100–240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A
Poraba energije: 36 W
Območje uporabe: 2 – 4 cm²
Svetlobni spekter: 550–1200 nm
Frekvenca impulzov: stopnja intenzivnosti 1 – impulzi po 1,6 s / stopnja intenzivnosti 5 – impulzi po 3,6 s
Intenzivnost svetlobnega pulza:
stopnja intenzivnosti 1 – 2 J / cm²
stopnja intenzivnosti 2 – 2,5 J / cm²
stopnja intenzivnosti 3 – 3 J / cm²
stopnja intenzivnosti 4 – 3,5 J / cm²
stopnja intenzivnosti 5 – 4 J / cm²
Mere: 8 × 17,5 × 3,1 cm
Teža: 0,5 kg
Napajanje: električno omrežje
Barva: bela + rosegoldKako uporabiti:Koža, ki jo boste epilirali, mora biti pred uporabo epilatorja IPL čista, suha in obrite. Izberite raven intenzivnosti svetlobe za vaš tip kože ali glede na občutljivost območja, kjer bo svetloba delovala. Območje nanosa epilatorja pritisnite na kožo. S pritiskom na gumb naprava odda svetlobni impulz. Med enim tretmajem ne puščajte več kot enega impulza na istem delu kože. Med epilacijo lahko občutite rahel občutek toplote ali mravljinčenja, vendar ne sme biti nikoli boleče. Če čutite bolečino, morate zmanjšati intenzivnost sevanja.