Najdeno: 87

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Cilio rezalnik za sir
12,19 €

9,50 €

Zadnji kos!

Praktičen rezalnik za sir, s katerim boste lahko pripravili sirove rezine, in sicer z debelino 2 in 3 mm. Rezilo orodja je izdelano iz nerjavnega jekla, ročaj je iz bukovega lesa.


Fiskars Grater ribežen
17,90 €

13,40 €

Zadnji kos!

Grater ribežen z ostrim rezilom za fino ribanje. Odlično se prilega na posodo, v katero pada naribana hrana. Dimenzije 17×9×6 cm.


KitchenAid lupilec Swivel
17 €

Zadnji kos!

Lupilnik je odličen kuhinjski pripomoček za lupljenje ali odstranjevanje sredic različnih sadežev ali zelenjave.


KitchenAid strgalo, 25 cm
25 €

Zadnji kos!

Strgalnik Euro priznane blagovne znamke KitchenAid je odličen kuhinjski pripomoček za strganje sira, orehov, česna in podobnih živil.


Status Rezalnik čebule Status
17,90 €

Zadnji kos!

Z enim gibom prerežemo polovico čebule na enake kockice, brez solza in neprijetnega vonja rok v za to pripravljeno posodico. Enostavno in hitro. Za več vrst zelenjave in sadja. Rezalnik odlikuje tudi preprostost čiščenja.


Status rezalnik rezinar
25 €

22,73 €

Zadnji kos!

Rezalnik rezinar, slovenske blagovne znamke Status, je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki bo poskrbel za hitro in enostavno rezanje različnih vrst živil. Primeren je tako za sadje in zelenjavo, kot tudi za rezanje suhomesnatih izdelkov, sira in kruha. Priloženo ima držalo.


Tefal strgalo za lupine citrusov Ingenio
13,90 €
13,70 €

Zadnji kos!

Strgalo z drobnemi rezili je namenjeno strganju lupinic različnih citrusov, kot so pomaranče in limone. Nastrgane lupinice se običajno dodajajo kolače ali porabijo kot dekoracija.


Tefal rezalnik zelenjave
22,30 €

Zadnji kos!

Tefal rezalnik zelenjave ima dimenzije 10×10 mm. Classic Tefal francoski zelenjavni rezalnik je učinkovito reže zelenjavo, zahvaljujoč velikemu plastičnemu vzvodu in izjemno ostri mreži iz nerjavečega jekla.


Tescoma strgalo Presto Carving
11,90 €

9,90 €

Strgalo je namenjeno rezanju manjših količin zelenjave ali sira, ki jih porabimo predvsem za dekoracijo.


Tescoma rezalnik Handy, 2 rezili
23,90 €

Zadnji kos!

Zahvaljujoč rezalniku Tescoma Handy z dvema reziloma boste zelenjavo in sadje hitro ter enostavno narezali na kocke ali palčke. Idealen je za rezanje korenja, krompirja, čebule, kumar, jabolk, hrušk in drugega sadja ali zelenjave.


Tescoma ribežen HANDY
6,30 €

Večnamenski ribežen HANDY je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


Tescoma strgalnik za njoke GrandCHEF
12,90 €

11,90 €

Zadnji kos!

Strgalnik je odličen za pripravo domačih njokov. Strgalnik je opremljen z rezilom iz nerjavnega jekla in zbiralnikom za testo s potiskalom za varno uporabo.


Fiskars Grater ribežen - Odprta embalaža-36%
17,90 €

11,31 €

Odprta embalaža

Grater ribežen z ostrim rezilom za fino ribanje. Odlično se prilega na posodo, v katero pada naribana hrana. Dimenzije 17×9×6 cm.


Microplane zaščitne rokavice
21,10 €

Zaščitne rokavice so namenjene preprečevanju oz. zmanjšanju poškodb med kuhinjskimi opravili, kot so ribanje in rezanje.


Tescoma mlinček + 4 nastavki
45,30 €

33,80 €

Mlinček s štirimi nastavki znamke Tescoma je odličen za enostavno in hitro pripravo hrane. Primeren je za oreščke, zelenjavo, sir, čokolado, piškote, itd. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in nerjavečega jekla.


Küchenprofi porcelanast strgalnik
12 €

Praktičen pripomoček za strganje, izdelan iz porcelana. Strgalnik je zelo oster in je primeren za strganje jabolk, kumar ali ingverja.


Banquet mlin za sadje CULINARIA
21,28 €

19,90 €

Ta mlin za sadje je izdelan iz litega železa in je primeren za mletje manjšega sadja. Slasten sok – iz stisnjenega sadja brez lupin in koščic. Moč pritiska lahko prilagajate. Mlinček je vzdržljiv in izdelan s strani proizvajalca Banquet. Ročaj je izdelan iz lesa.


ILSA ribežen za parmezan, 34 cm
7,90 €

Strgalo za parmezan dolžine 34 cm s plastičnim držalom proti zdrsu je izdelano iz nerjavečega jekla.


Microplane strgalo z ročajem
31,60 €

Strgalo je idealno za ribanje sira, različnega sadja in zelenjave ali čokolade.


Tefal Ingenio rezalnik za jajca
10,70 €

Tefal rezalnik za jajca Ingenio ima tri različne mrežice, ki omogočajo hitro in enostavno rezanje različnih oblik jajc. Enostavno shranjevanje zahvaljujoč obliki posameznih mrežic, ki se zlagajo ena v drugo.


Tefal rezalnik jabolk Ingenio
14,90 €

13 €

Odlična cena

Rezalnik je namenjen praktičnemu razkosanju jabolk na krhlje.


Tefal ribežen
19 €

Obojestranski ribežen omogoča fino in grobo ribanje sira, zelenjave, čokolada, sadje, muškatnih orešček in mnoga druga živila.


Tescoma nastavki za mlinček, 3 kosa
19,90 €

15,90 €

Trije nastavki namenjeni za mlinček, odlični so za fino in grobo ribanje ter za rezanje zelenjave, sadja ali pa drobljenje oreščkov, čokolade, itd.


Tescoma ribež Handy
15,90 €

Ribež Handy znamke Tescoma ima nastavljiva rezila do 3 mm. Izdelan je iz visokokakovostne plastike. Odlikujejo ga ostra rezila.


Tescoma ribež Handy
15,90 €

Ribež znamke Tescoma je odličen za fino ribanje korenja, krompirja, kumar, itd. Zelo je enostaven in varen zaradi nedrseče površine.


Tescoma ribežen HANDY, veliki
7,50 €

Večnamenski ribežen HANDY veliki, je odličen za enostavno in hitro rezanje hrane. narejen iz izredno kvalitetnega nerjavečega jekla. Omogoča večnamensko uporabo.


Tescoma Strgalo za parmezan HANDY
11,90 €

Odličen za enostavno ribanje parmezana in drugih primernih sirov direktno na jedi. Po uporabi lahko strgalo zaprete in shranite v hladilniku, neporabljen sir se ne suši, ne stresa in je pripravljen za nadaljnjo uporabo.


Tescoma univerzalni rezalnik Handy (643562)-26%
18,90 €

13,90 €

Odlična cena

Odličen univerzalni rezalnik za rezanje sladkih zvitkov, mehkih pit, sirovih zvitkov, itd. Opremljen je z odstranljivim pladnjem, ki ga lahko očistimo od ostankov. Narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in trpežne plastike.


Tescoma večnamenski ribež 643860
19,90 €

17,90 €

Večnamenski ribež za enostavno ribanje in rezanje hrane. Narejen je iz trpežne plastike, deli za ribanje in rezanje pa so iz nerjavečega jekla. Opremljen je zaščitnim držalom in ročko za udoben oprijem.


Westmark mlinček za oreščke
22,60 €

mlinček za oreščke za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s sesalnim dnom za pritrditev na gladko površino. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Westmark mlinček za oreščke iz nerjavečega jekla
35 €

Mlinček za oreščke iz kakovostnega nerjavečega jekla lahko uporabite za fino mletje mandljev, orehov, čokolade ali trdega sira. Mlinček blagovne znamke Westmark je opremljen s posodico za enostavno gladko uporabo. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla, opremljeno s posebno tehnologijo za posebno ostre lopatice.


Westmark rezalnik za sir "Fromarex"
17,90 €

Ta čudovit rezalnik za sir blagovne znamke Westmark je zelo enostaven za uporabo, poleg sira pa lahko z njim režete tudi mehko salamo ali zelenjavo. Izdelan je iz visoko kakovostne plastike z rezilom iz nerjavečega jekla, za dolgo življenjsko dobo.


Westmark rezalnik za zelenjavo "Spiromat"
35,80 €

Spiralni rezalnik za sadje in zelenjavo, prihaja iz blagovne znamke Westmark – izdelek se ponaša z visoko kakovostjo izdelave iz plastike in z nerjavečim jeklom 3 snemljivimi nerjavečimi lopaticami. Spiromat ustvari spiralo, ki se lahko uporablja kot dekoracija servirne plošče. Z njim lahko celo zrežete zelje.


Toro ročni mlin za mak, 23x 13x 19 cm
31,20 €

Priročen pripomoček za mletje maka ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Zelo enostaven za uporabo. Izredno dobro se pritrdi na mizo, zato ne bo drsel, zaradi česar bo uporaba zelo enostavna.


Banquet mlinček za mletje maka
31,33 €

Mlinček znamke Banquet je idealen za mletje maka. Mlinček je v osnovi iz nerjavečega jekla.