CGE družabna igra Adrenaline angleška izdaja

CGE družabna igra Adrenaline angleška izdaja

Številka: 100041833418
Partnerska prodaja
Družabna igra Adrenaline vzdušno pričara občutke klasičnih arena streljank iz 90-ih. LOCK AND LOAD! SHOOT, RESPAWN! =) Celoten opis
49,95 €
Vključno z DDV
Partner: Pravi Junak

Partnerska zaloga zadnji kos

28.11. - 29.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100041833418

Predstavitev

„Run, gun, respawn!“

👥 3–5 😊 12+ ⏱ 60min

Namizni igri Adrenaline je uspelo to, kar si želijo navdušenci nad klasičnimi večigralskimi streljačinami, kjer ni perkov in XP metrov. Lahko bi rekli, da gre za Quake/Unreal med družabnimi igrami.Adrenaline je Quake/Unreal Tournament namiznih iger – „RUN, GUN AND RESPAWN“!

Vsak igralec ima svojega junaka, vsi skupaj pa imajo omejeni bazen življenj, ki se z respawnanjem prazni. Če želite hitrejšo igro si jih vzamete manj, če bi radi, da igra traja dlje, si jih na začetku dodelite več. Tudi mapo lahko sestavite glede na število igralcev, ali glede na stopnjo kaotočnosti, ki si jo želite. Bolj otesnjeni level = manj prostora za izmikanje = več akcije!

V družabni igri Adrenaline se igralci na začetku prve poteze pojavijo na enem izmed treh spawnov, vzamejo orožje (manj smrtonosna so že nabita, v bolj smrtonosna je potrebno dodati dodatne naboje), se premaknejo za do tri polja, streljajo ali poberejo municijo in power upe. Ko ste na potezi izvedete dve izmed treh naštetih akcij. Na koncu poteze še reloadate – če imate ustrezne naboje.

Adrenaline vsebuje poleg Deathmatcha še Domination Mode, Turret Mode in pa možnost igranja z boti!

Zmaga tisti, ki ima največ točk! Točk? Kakšnih točk, če igramo za kille? Ker družabna igra ne bi delovala prepričljivo, v kolikor bi frag dobil samo tisti, ki zada smrtonostni udarec, se točke dodelijo, ko eden izmed igralcev umre, in sicer:

  • 1 točka za first blood – dobi igralec, ki je prvi zadal rano umrlemu,
  • 8,6,4 za damage – tisti, ki je umrlemu zadal največ gorja 8 točk, ostali 6, 4 in tako naprej,
  • 1 točka za killshot – igralcu, ki je pokopal nasprotnika,
  • 2 točki za double kill – igralcu, ki v eni potezi pospravi dva nasprotnika.

Potem ko se bazen življenj izprazni oziroma, ko igralci ne morejo več respawnati, se igra konča. Preštejejo se točke in imamo zmagovalca.

Poleg Deathmatcha družabna igra Adrenaline vsebuje še Domination Mode, Turret Mode in pa možnost igranja z boti oziroma proti njim. Aja, vsako orožje ima tudi primary in secondary mode!