slomart Barski stolčki Gavin 2 kosa trden mangov les

Znamka: slomart Naša številka: 100048154012

Partnerska prodaja

slomart Barski stolčki Gavin 2 kosa trden mangov les

Ta retro barski stolček z ikoničnim Gavin dizajnom je izdelan iz trdnega mangovega lesa, predstavljal pa bo brezčasen dodatek, ki se bo podal k dekorju v vašem domu. Ta starinski barski stol je… Celoten opis

177.73

231,05 € Vključno z DDV
177,73 €
-23%

Naša številka: 100048154012

Predstavitev

Opis artikla

Ta retro barski stolček z ikoničnim Gavin dizajnom je izdelan iz trdnega mangovega lesa, predstavljal pa bo brezčasen dodatek, ki se bo podal k dekorju v vašem domu.

Ta starinski barski stol je izdelan iz trdnega mangovega lesa, trdega lesa z gostimi vzorci. Robusten mangov les ima sposobnost prenašanja teže, učinkovito pa se spopada tudi z obrabo. Zaradi tega je ta barski stol zelo stabilen, vzdržljiv in vpadljiv. Izvrstna ročna izdelava zagotavlja, da je vsak korak v procesu izdelave izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to ali gre za brušenje ali lakiranje. Barski stolček Gavin je v celoti ročno izdelan, čudoviti vzorci lesa pa zagotavljajo, da je vsak kot pohištva poseben in malo drugačen od drugih. Železo s prašnim premazom prispeva k trdnosti in industrijskemu stilu stola.

Paket vsebuje 2 barska stolčka Gavin.

  • Barva: Rjava in črna
  • Material: Trden mangov les in železo s prašnim premazom
  • Dimenzije: 45 × 40 × 78 cm (Š x G x V)
  • Finiš: Brušeno in lakirano
  • Paket vsebuje 2 barska stola Gavin

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%