Peg Perego stol za hranjenje TATAMIA Follow Me, siv

Peg Perego stol za hranjenje TATAMIA Follow Me, siv

Številka: 1342028006
Tatamia Follow Me je otroški vsestranski stol za hranjenje, ki ga lahko uporabljate od rojstva do 3. leta starosti. To je stol 3 v 1 – ležalnik, zibelka, stol. Opremljen je z Stop & Go zavornim sistemom za varno in enostavno premikanje stola. Celoten opis

default
default
default
default
default
319 €
Vključno z DDV
307 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1342028006

Predstavitev

Tatamia Follow Me

Visokokakovostni stolček za hranjenje Tatamia Follow Me bo spremljal vašega malčka od rojstva pa do njegovega 3 leta starosti. Stolček lahko uporabljate na 3 načine: kot udoben ležalnik, sproščujoč gugalnik in večnamenski stolček za hranjenje. S pomočjo tega stolčka boste s svojim dojenčkom lahko že v njegovih prvih mesecih skupaj jedli kosilo. 

Tatamio lahko popolnoma varno premikate po stanovanju, saj gumirana kolesa ne puščajo sledi in ne poškodujejo parketa. Opremljen je z inovativnim zavornim sistemom Stop&Go , ki je bol patentiran v Peg Peregu. Ta funkcija omogoča, da stolček premikajo le odrasli, saj se kolesa sprostijo le ob hkratnem pritisku na 2 varovalna gumba. Sistem Stop & Go je lahko dolgoročno aktiviran ali ne. V primeru, da sistem ni aktiviran, so vsa 4 kolesa vrtljiva in stolček se lahko prosto premika.


Ležalnik

Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Hrbtno naslonjalo lahko spuščate do naklona 150°, medtem pa se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik.

Ležalnik

Izjemno prilagodljiv

Nastavljiv po višini v 9 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 4 položaje do naklona 150°. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.

Izjemno prilagodljiv

Potujte z mirno vestjo

Večnamenski stolček

Prednosti stolčka, ki združuje kar 3 izdelke v 1, so en nakup, prihranek prostora, izogibanje neredu in le enkratno čiščenje.

Enostavno zlaganje

Gugalnik, ležalnik in visoki stolček

Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje.

Najboljši material

Najboljši material

Za izdelavo je uporabljen samo najboljši material, ki zagotavlja funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička.

Visoka kakovost

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so znani po vsem svetu po svoji kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so zasnovani in izdelani v Italiji.

Tehnične podrobnosti

Dimenzije 59 × 107 × 78 cm in 59 × 94,5 × 35 cm (zloženi)

Garancija: 1 leto