Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cybex visoki stol za hranjenje Lemo, bel (731705)

Cybex visoki stol za hranjenje Lemo, bel (731705)

Številka: 1312240
Cybex visoki stol za hranjenje Lemo bele barve je primeren tako za otroke od 6. meseca starosti kot odrasle osebe. Ponaša se z ergonomskim sedenjem, prilagoditvijo stolčka z eno roko, sistemom preprečevanja prevrnitve, zaobljenimi robovi … Celoten opis
213,08 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1312240

Predstavitev

Cybex visoki stol za hranjenje Lemo, bel (731705)

Visoki stol za hranjenje Lemo je idealen tako za otroke, stare šest ali več mesecev, kot tudi za odrasle osebe. Pred otrokovim šestim mesecem starosti ga lahko prilagodite v gugalnik, nato služi kot klasičen visoki stolček, kasneje pa lahko odstranite varovala in ga uporabljate kot večfunkcijski stol

Pametna funkcija prilagoditve z eno roko v le nekaj sekundah omogoča prilagoditev višine in štiri prilagoditve globine, kar vašemu odraščajočemu otroku omogoča optimalno ergonomsko sedenje, kasneje pa ponuja raznoliko uporabo ljudem vseh starosti. 

Ponaša se s sistemom preprečevanja prevrnitve (T.P.S.): opremljen je s kolesci, ki preprečujejo prevrnitev, kar znatno zmanjšuje tveganje za prevrnitev stolčka. Kolesca stolčka povečujejo vašo mobilnost – z lahkoto ga premaknete tja, kjer vam in vašemu otroku najbolj ustreza. 

Stol odlikujejo še pomanjšane oblike, čiste linije, enobarvni in visokokakovostni materiali, ki se zlijejo s pametnimi funkcijami. 

Opomba: Dodatki (komplet za mačka, pladenj, gugalni stolček …) niso priloženi. 

slika

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Material les
Primernost od 6 mesecev dalje

Garancija: 2 leti