Emos Edward stoječa svetilka, črna
35 € 23,30 €

Elegantna stoječa svetilka Winston na žarnico E27 v črni barve znamke Emos ima 1,7 m dolg napajalni kabel, ki ga vklopite v električno omrežje. Izdelana je iz kovine z zaščito IP20, ki ščiti pred električnim udarom na dotik prsta. Žarnica ni priložena.

Eglo samostoječa svetilka Baya 85974
84,90 € 71,40 €

Zadnji kos!

Elegantno oblikovana samostoječa svetilka Eglo Baya bo zagotovo popestrila, predvsem pa osvetlila vaš prostor. Stikalo za prižiganje in ugašanje je na stojalu svetilke.

TimeLife namizna svetilka, lesena
15,70 €

Zadnji kos!

Čudovita namizna svetilka z lesenim stojalom. Ta namizna svetilka od proizvajalca TimeLife izvirne oblike ponuja prijetno svetlobo v spalnicah ali dnevnih sobah, lahko pa služi, tudi kot sveča. Gumb za vklop / izklop.

TimeLife namizna svetilka 13 LED
14,70 €

Zadnji kos!

Namizna svetilka, ki bo na eleganten način dopolnjevala vašo mizo ali nočno omarico. To svetilko od proizvajalca TimeLife lahko nagibate do 350 ° in 13 LED diode s svojo visoko svetilnostjo zagotavljajo, da vaše oči ne bodo preobremenjene. Vključuje tudi praktično stojalo za pisalne pripomočke.

Eglo stoječa svetilka Up 2 82843
38,90 € 33,80 €

Zadnji kos!

Kakovostno in moderno oblikovana stoječa svetilka Eglo Up 2 bo zagotovo polepšala in osvetlila vaš prostor.

TimeLife namizna svetilka, bela
14,40 €

Zadnji kos!

Lepa, bela, steklena, namizna svetilka v modernem dizajnu. Ta namizna svetilka od proizvajalca TimeLife izvirne oblike ponuja prijetno svetlobo v spalnicah ali dnevnih sobah, lahko pa služi, tudi kot sveča.

Ideal Lux talna svetilka Elvis črna + namizna svetilka
161,90 € 135,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sodobna talna svetilka z dvema ločenima usmerjevalnima viroma in vtičnico E27. Idealna Lux Elvis 001197 je idealen za dnevno sobo ali spalnico. Kot darilo boste dobili namizno svetilko v enakem dizajnu in barvi.