Sony Stojalo za kamero VCT-VPR1

Ocena: 4 1 ocen Znamka: Sony Naša številka: 620242

Sony Stojalo za kamero VCT-VPR1

Aluminijasto stojalo z naprednim daljinskim upravljalnikom, nastavkom Quick Shoe in kablom za več priključkov USB. Odlično! Celoten opis

153.37
4 1

153,37 € Vključno z DDV

Naša številka: 620242

Predstavitev

Opis artikla

VCT-VPR1 je stojalo z daljinskim upravljanjem – omogoča stabilno fotografiranje in snemanje s preprostim upravljanjem!

Aluminijasto stojalo z naprednim daljinskim upravljalnikom, nastavkom Quick Shoe in kablom za več priključkov USB ponuja popoln nadzor pri kompoziciji posnetka. Ker ima kompaktno zasnovo, je lahko vedno z vami, omogoča preprosto pritrditev videokamere Handycam z nastavkom Quick Shoe.

Približajte se z zoomom – Približajte se motivu z ročico za zoom na upravljalniku, za bolj umirjeno približanje pa lahko uporabite stikalo za počasni zoom.

Kompozicija posnetka z mrežnimi črtami – Preverite navpično in vodoravno poravnavo z gumbom za mrežne črte na upravljalniku, ki prikaže 4 bele črte za lažjo poravnavo posnetka.

Zameglitev z dolgo osvetlitvijo – Z gumbom za fotografiranje zmanjšate hitrost zaklopa, zato so oblaki ali vlaki, ki se premikajo, zamegljeni, nepremični objekti pa so izostreni.

Prilagodljiva uporaba s snemljivim daljinskim upravljalnikom – Upravljalnik pritrdite na stojalo in upravljajte fotografiranje z razdalje. Ustvarite posnetke od blizu, ne da bi prestrašili živali.

Hitra in preprosta pritrditev z nastavkom Quick Shoe – Ujemite popoln trenutek. Hitro pritrdite videokamero Handycam za stabilen posnetek in jo preprosto odstranite, ko ste končali.

Pritrdite različne fotoaparate s priključnim kablom – Z večnamenskim priključkom priključite fotoaparat ali videokamero, ki je najprimernejša za posnetek (oglejte si zavihek o združljivosti).

Posnetki iz visokega in nizkega kota z dvižnim mehanizmom – Stojalo lahko iztegnete do največje višine 1465 mm in spustite do samo 435 mm za posnetke iz visokega ali nizkega kota.

Tekoče obračanje in nagibanje z glavo stojala – Levo, desno, gor, dol – stojalo je opremljeno z glavo z oljem, ki omogoča spremljanje motiva s tekočim premikanjem.

Stojalo pospravite v torbico in ga vzemite s sabo, kamorkoli greste – Stojalo je tanko in kompaktno, zato ga lahko brez težav pospravite v priloženo torbico in odnesete s sabo!

Tehnične podrobnosti

  • drugo Aluminijasto stojalo z naprednim daljinskim upravljalnikom, nastavkom Quick Shoe in kablom za več priključkov USB
  • Popoln nadzor pri kompoziciji posnetka
  • Ker ima kompaktno zasnovo, je lahko vedno z vami
  • Preprosta pritrditev videokamere Handycam® z nastavkom Quick Shoe
  • garancija 1 leto

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta stojalo
Stojalo z glavo da