Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Joby GorillaPod SLR Zoom + glava Ballhead

Joby GorillaPod SLR Zoom + glava Ballhead

Številka: 476981
Stojalo Joby Gorillapod SLR Zoom v črno-beli barvi, je edinstveno, popolnoma prilagodljivo stojalo, namenjeno za DSLR fotoaparate – tudi z nameščenim tele objektivom. Priložena je glava Ballhead z nosilnostjo 3 kg. Celoten opis
78,70 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 476981

Predstavitev

Stojalo Joby Gorillapod SLR Zoom v črno-beli barvi, je inovativen izdelek, ki vas bo enostavno prevzel. Je najlažje in najbolj prilagodljivo stojalo, ki je trenutno na razpolago.

Joby Gorillapod SLR Zoom je sestavljeno iz več kot dveh ducatov kroglic, ki se upogibajo in vrtijo v vse smeri (360 °). Zajema vse lastnosti običajnih stojal, odlično varuje vaš DSLR fotoaparat, obenem pa je dovolj prilagodljivo, da ga lahko ovijete okrog drevesa, obesite na vejo, ograjo ali ga postavite na ostro in neravno skalo. Možnosti uporabe so neomejene. Z njegovo pomočjo boste naredili čudovite posnetke iz zornih kotov, za katere si niste mislili, da jih lahko zajamete.

Gorillapod je odlična rešitev za vse fotografe in snemalce, ki veliko potujejo, saj ga lahko enostavno pospravijo v nahrbtnik ali žep in se odpravijo novim doživetjem naproti.

Tukaj lahko preverite, kateri Gorillapod je najprimernejši za vaš fotoaparat ali video kamero.

OPOMBA: Slike so simbolične. Stojalo je črno-rdeče barve.

Tehnične podrobnosti:

število nogic 3 max. višina [cm] 25 standardni navoj 1/4" z 3/8" adapterjem iz nerjavečega jekla tip glave Joby Ballhead SLR-ZOOM material visoko kakovostna japonska ABS plastika, vzdržljiva nemška TPE guma in nerjaveče jeklo (navoj) vodna tehtnica da max. obremenitev [kg] 3 dimenzije [cm] stojalo: 25 × 6 × 6; glava: 6,8 × 4,5 × 6,3 masa [g] stojalo: 190; glava: 150

garancija: 1 leto