VOX electronics IVA5-12JR klimatska naprava, z Wi-Fi vmesnikom, z montažo

VOX electronics IVA5-12JR klimatska naprava, z Wi-Fi vmesnikom, z montažo

Številka: 2853046
VOX klimatska naprava IVA5–12JR deluje na osnovi posebne tehnologije Inverter Split System, ki porabi do 30% manj energije kot pri običajnih sistemih, učinkovitost pa je enako dobra. Ponaša se z energijskim razredom A++/A+. Hladi z močjo 3,2 kW in greje z močjo 2,40 kWh, v eni uri pa pretoči do 600 m3 zraka. Nakup klime vključuje montažo za fizične osebe. Celoten opis
899,99 €
699,99 €
-22%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

13.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2853046

Predstavitev

Montaža klime

Cena klimatske naprave z montažo velja le za fizične osebe in za montažo v stanovanjih/hišah z manj kot 120 m²/250 m² uporabne površine.


Osnovna montaža obsega:

 • montažo klimatske naprave na višini do 3,5 m,
 • preboj opečnega zidu debeline do 40 cm,
 • izdelavo plinske cevne in elektro povezave med zunanjo in notranjo enoto do 4 m,
 • izdelavo odvoda kondenza na osnovi konstantnega padca dolžine do 5 m,
 • priklop na obstoječo električno napeljavo ob klimatski napravi do 5 m,
 • stenske nosilne konzole z blažilniki tresljajev,
 • nadometni zaobljeni PVC kanal,
 • drobni montažni material,
 • vakuumiranje, napolnitev klimatskega sistema s hladilnim plinom,
 • zagon in svetovanje o uporabi in delovanju klimatske naprave.

Dodatna dela: Če obstaja dvom, da utegne biti vgradnja zahtevnejša in izven navedenega ali težko izvedljiva, je potreben predhoden ogled izvajalca vgradnje na samem kraju objekta – prosimo da na to monterja opozorite ob prvem kontaktu. Ogled in stroške, ki presegajo zgoraj navedeno, je potrebno doplačati izvajalcu vgradnje pred oziroma ob vgradnji klime po njegovem ceniku.


Ob prejemu klimatske naprave prejmete »Izjavo kupca«, na kateri je tudi seznam pooblaščenih izvajalcev montaže za celotno Slovenijo. Z izbranim monterjem se dogovorite za željen termin montaže – najkasneje v roku 10 delovnih dni od prejema klimatske naprave.


Obračun stopnje DDV-ja izključno za fizične osebe: V ceno klimatske naprave z montažo je vračunan DDV po nižji 9,5% stopnji, ki se uporablja izključno za dobavo fizični osebi z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120 m²/250 m² (ki je del socialne politike in ni namenjen poslovni dejavnosti).


Vox IVA5–12JR klimatska naprava, z Wi-Fi vmesnikom


VOX klimatska naprava IVA5–12JR deluje na osnovi posebne tehnologije Inverter Split System, ki porabi do 30% manj energije kot pri običajnih sistemih, učinkovitost pa je enako dobra. Naprave s tem sistemom delujejo tišje ter imajo običajno daljšo življenjsko dobo zaradi manj obremenjujočega delovanja.

Klimatska naprava se ponaša z energijskim razredom A++/A+. Klima hladi z močjo 3,2 kW in greje z močjo 2,40 kWh, v eni uri pa pretoči do 600 m3 zraka. Opremljena je z sistemom samočiščenja, funkcijo časovnika, ANTI-2.5PM filtrom ter programom za čiščenje plesni.

Vox

Lastnosti

 • Inverter: Napredna tehnologija, ki uravnava hitrost obratovanja kompresorja, s čimer se zmanjšuje poraba energije in hitreje dosega želena temperatura. Z inverterjem so vrtilni moment kompresorja in ventilatorja zunanje enote elektronski nadzorovani (prilagajajo se danim pogojem), tako da se zunanja enota počasneje hladi.
 • Deep Sleep: Gre za poseben način obratovanja, ki ga lahko izberete. Ta funkcija bo samodejno prilagodila temperaturo, tako da bo najprijetnejša za spanje, z minimalnim hrupom pa tudi s prihrankom energije.
 • Wi-Fi: Wi-Fi Vam omogoča, da upravljate s klimatsko napravo kjerkoli ste, prek aplikacije AC Freedom, z vašega mobilnega telefona, tabličnem ali osebnem računalniku. Napravo lahko zaženete tudi iz pisarne, za uporabo te funkcije pa ni potreben noben dodatni uporabniški račun.
 • Samodejno čiščenje: Bakterije in drugi škodljivi mehanizmi se lahko v klimatskih napravah razmnožujejo zaradi prisotnosti vlage. Zato pa funkcija samodejnega čiščenja notranje enote, ki se običajno sproži po koncu hlajenja, suši notranjo enoto, da se ne bi razvile plesni, glivice in drugi škodljivi mikroorganizmi.
 • Filter ANTI-2.5PM: Ta elektrostatični filter učinkovito filtrira tudi najdrobnejše delce v zraku, katere človeško telo ni v stanju filtrirati, tako da vas zaščiti pred negativnimi učinki umazanije. Ta tehnologija prav tako povečuje odpornost naprave na vlago in plesen, hkrati pa ohranja maksimalen pretok zraka.

Funkcije

 • samočiščenje
 • samodejni ponovni zagon ob izgubi elektrike
 • program za čiščenje plesni
 • filter ANTI-2.5PM
 • Deep Sleep
 • Wi-Fi Ready (Wi-Fi vmesnik priložen kompletu)

Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++ / A+
Hladilna moč 6,7 kW
Grelna moč 5,7 kW
Nazivna moč (hlajenje) 3,6 (0,8 – 3,6) kW
SEER 6,12
Poraba energije (hlajenje – kWh/leto) 185
Nazivna moč (gretje) 3,7 (1,0 – 3,8) kW
SCOP 4,14
Poraba energije (gretje – kWh/leto) 913
Pretok zraka 600 m3/h
Razvlaževanje (L/h) ne
Zaslon LED
Tip plina R32 (600 g)
Tip motorja invertni
Teža notranja enota: 8,5 kg
zunanja enota: 25 kg
Glasnost notranja enota: 42/49 dB(A)
zunanja enota: 54/60 dB(A)
Dimenzije (V x Š x G) notranja enota: 292 × 792 × 201 mm
zunanja enota: 540 × 720 × 260 mm
Z montažo da

Garancija: 5 let