Cole & Son Ozadje JASMINE & SERIN SYMPHONY 30 iz kolekcije SEVILLE

Cole & Son Ozadje JASMINE & SERIN SYMPHONY 30 iz kolekcije SEVILLE

Številka: 100036305649
Partnerska prodaja
Okrasne tapete z motivom ptic, ki počivajo v vejah jasmina. Vzorec se ponovi po 68,5 cm. Cena velja za zvitek 10,05 mx 52 cm. Celoten opis
234,10 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

23.6. - 28.6. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja À la Maison

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100036305649

Predstavitev

Andaluzijska metropola Sevilla, mesto z zgodovino več kot dva tisoč let, je bila v času svojega obstoja izpostavljena različnim kulturnim vplivom. Od ustanovitve Feničanov prek rimske prevlade do stoletij islamskih dinastij in krščanskih osvajalcev v Sevilli so obogatili različne obrti in tradicije, ki so v tem zgodovinskem mestu na jugu Španije dale neizbrisen pečat.

, iz bogate flore in raznolike favne ter iz melodij kitaristov, ki odmevajo po ulicah utripajočega mesta v spremstvu strastnih plesalcev flamenka. Arhitekturni motivi, narava in značilne keramične ploščice, vse to v zbirki SEVILLE zvesto zajema edinstveno vzdušje južne Španije.

To blago je narejeno po naročilu in zato zanj velja pogodba o delu. Po veljavnih pogojih poslovanja ga ni mogoče vrniti brez navedbe razloga v navedenem roku 14 dni od nakupa izdelka. Pri naročilu blaga zahtevamo 100% polog.