Nuk mini set Classic

Znamka: Nuk Naša številka: 993747

Nuk mini set Classic

Mini set Classic vsebuje stekleničko, cucelj in dudo. Steklenička s kapaciteto 250 ml je primerna za dojenčke od prvega dneva naprej. Silikonski cucelj je prilagojen ortodontski obliki ust, da prepreči kasnejše težave z zobmi. Izdelan je iz silikona in ima mehko cono. Je anatomsko oblikovan za pristen občutek dojenja. Priložena duda Genius je izdelana iz silikona in je primerna za dojenčke od prvega dneva do 6 mesecev. Zgornji del je mehak in se popolnoma prilagodi ustom. Set je namenjen dojenčkom od 0 – 6 mesecev. Celoten opis

8.99

8,99 € vključno z DDV
Trenutno ni na zalogi
Več informacij

Trenutno ni na zalogi

Artikli z oznako Trenutno ni na zalogi trenutno žal niso dobavljivi. To pomeni, da jih ni na zalogi v mimovrste=) skladišču, niti pri dobavitelju.

Predlagamo, da pri artiklu z oznako "Trenutno ni na zalogi" kliknete rdeči gumb Zanima me in takoj, ko bo artikel ponovno dobavljiv, vas bomo o tem obvestili v e-sporočilu.

Predstavitev

Opis artikla

Mini set Classic ponuja najpomembnejše pripomočke za dojenčka od njihovega rojstva naprej. Vsebuje stekleničko s kapaciteto 250 ml, silikonski cucelj in silikonsko dudo Genius s pokrovom. Namenjen je dojenčkom od 0 – 6 mesecev.

Steklenička s silikonskim cucljem, 250 ml

Steklenička, primerna za mame, ki kombinirajo dojenje s hranjenjem po steklenički, se s svojim mehkim srednjim delom optimalno prilagaja otrokovim ustom. Cucelj je izdelan iz silikonske gume. Poseben sistem NUK Anti-Colic Air System zmanjšuje možnost nastanka kolik, do katerih pride s škodljivim požiranjem zraka.

OPOZORILO! Vse sestavne dele, ki jih ne uporabljate, hranite izven dosega otrok. Pred vsako uporabo natančno preglejte cucelj za hranjenje in ga potegnite v vse smeri. Če opazite kakršnokoli poškodbo ali obrabo, cucelj takoj zavrzite. Cuclja ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali vročini ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko škoduje cuclju. Zaradi higiene izdelek pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za 5 minut. Za segrevanje ne uporabljajte mikrovalovne pečice, saj lahko poškoduje izdelek. Izdelek pred vsako uporabo očistite z blago milnico in nato dobro operite ter posušite. Ne shranjujte na direktni sončni svetlobi, ne čistite z grobimi krpami in agresivnimi čistili, saj lahko izdelek poškodujete. Pred vsako uporabo očistite. Bodite posebej previdni pri segrevanju hrane v mikrovalovni pečici. Preden postrežete, hrano vedno dobro premešajte, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote ter preverite temperaturo. Cuclja in stekleničke ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne sterilizirajte v mikrovalovni pečici. Izdelek ustreza zahtevam standarda EN 14350.

NUK First Choice + silikonski cucelj, velikost M

Silikonski cucelj proti kolikam, s srednjo luknjo za hranjenje velikosti M, je primeren za dojenčke od 0 – 6 mesecev. Odlikuje ga ortodontska oblika, ki ima široko oporo za ustnice in mehak srednji del za optimalno prileganje otrokovim ustom. Poseben sistem NUK Anti-Colic Air System zmanjšuje možnost nastanka kolik, do katerih pride s škodljivim požiranjem zraka. Omogoča enostavno izmenjavo med dojenjem in hranjenjem po steklenički.

Uporaba: Pred vsako uporabo cucelj očistite in sterilizirajte. Pazite, da bo pri prekuhavanju v posodi dovolj vode, da se cucelj ne poškoduje. Ne uporabljajte pomivalnega stroja in mikrovalovne pečice. Cuclji iz lateksa lahko med čiščenjem vpijajo vlago. Za zdravje in varnost vašega otroka opozorilo!: Cucelj vedno uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe. Ne namakajte ga v sladke snovi in zdravila. Ne uporabljajte ga kot tolažilno dudo. Pogosto in dolgotrajno sesanje lahko povzroči zobno gnilobo. Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Pred vsako uporabo preverite čvrstost cuclja, še posebej pri malčkih, ki že imajo zobke – cucelj raztegnite v vse smeri. Za segrevanje ne uporabljajte mikrovalovne pečice, saj lahko poškoduje izdelek. Izdelek pred vsako uporabo očistite z blago milnico in nato dobro operite ter posušite. Ne shranjujte na direktni sončni svetlobi, ne čistite z grobimi krpami in agresivnimi čistili, saj lahko izdelek poškodujete. Če je poškodovan, ga takoj zamenjajte. Iz varnostnih in higienskih razlogov cucelj zamenjajte po 1–2 mesecih. Izdelano iz naravne gume – lateksa, ki lahko povzroči alergijsko reakcijo. Uporabljajte ga le na NUK stekleničkah. Izdelek ustreza zahtevam standarda EN 14350. Za primer reklamacije shranite naslov in številko artikla.

Silikonska duda Genius, velikost 1

Silikonska duda Genius velikosti 1 se lahko pohvali z Nuk obliko, kar pomeni, da je duda oblikovana tako, da spominja na materino bradavico in se tako optimalno prilega malčkovi ustni votlini. Nuk Air System skrbi za prepust zraka in omogoča, da duda ostane mehka ter ohranja obliko. S tem je znižano tveganje za nepravilno rast malčkovih prvih zobkov. Duda je primerna za dojenčke od 0 – 6 mesecev.

Uporaba: Pred uporabo dudo temeljito operite in dezinficirajte. Ne pomivajte je v pomivalnem stroju in ne sterilizirajte je v mikrovalovni pečici. Za varnost in zdravje vašega otroka.

OPOZORILO! Na dudo nikoli ne privezujte trakcev ali vrvic, ker se otrok lahko zadavi. Dudo pred vsako uporabo natančno preglejte, predvsem, če ima otrok že zobe. Dudo potegnite v vse smeri. Če opazite, da je duda kakorkoli poškodovana ali obrabljena, jo takoj zavrzite. Dude ne puščajte na neposredni sončni svetlobi, v bližini vira toplote ali v raztopini za sterilizacijo dlje, kot je priporočeno, ker to lahko poškoduje cucelj. Zaradi higiene dudo pred prvo uporabo potopite v vrelo vodo za pet minut, pustite, da se ohladi, in iz cuclja iztisnite vso preostalo vodo. Pred vsako uporabo očistite. Nikoli ne namakajte cuclja v sladke snovi ali zdravila, ker to lahko pri otroku povzroči zobno gnilobo. Zaradi varnosti in higiene zamenjajte dudo po enem ali največ dveh mesecih uporabe. Če se duda zatakne v ustih, se ne prestrašite; duda je oblikovana tako, da je otrok ne more pogoltniti. Previdno in čim bolj nežno odstranite dudo iz ust.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 250 ml
Materijal dudice slikon