Tehnofan Qcup - prenosni ionizator vode

Tehnofan Qcup - prenosni ionizator vode

Številka: 100049123016
Partnerska prodaja
Qcup je prenosni ionizator vode – hydrogen generator, za uporabo na poti, v službi, telovadnici … vedno v vaši družbi. Ionizirana voda 6× bolje hidrira, razkisljuje telo, nevtralizira proste radikale,blaži in preprečuje številne bolezni. Celoten opis

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.5. - 24.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049123016

Predstavitev

Qcup – PRENOSNI IONIZATOR VODE

 

Prenosni ionizator vode Qlife je bil zasnovan na način, da lahko uživate v zdravi, ionizirani vodi kamor koli greste. Premišljen design vam omogoča, da Qlife uporabljate s priloženo visoko kakovostno steklenico za vodo ali pa s katero koli plastenko, ki jo najdete na prodajnih mestih po svetu.

Ionizirana voda razkisljuje telo, nevtralizira proste radikale, blaži ali preprečuje številne bolezni.

 

Vodikova voda oz. živa voda, ki je inovacija na svetovnem trgu, je pijača, ki jo mnogi zdravniki in kozmetični strokovnjaki vidijo kot najboljšo ter najbolj naravno rešitev za zdravje in lepoto.

 

Glavna korist, ki jo vodikova voda ponuja so njene protivnetne značilnosti. Torej vodikova voda, pomaga pri hitrejši obnove kože v primeru sončnih opeklin, aken, problematične kože… in resnejših zdravstvenih problemih (sladkorna bolezen, prebavne motnje, alergije, …).

 

Učinki vode na telo:

Vaše počutje se bo opazno izboljšalo. Že po le nekaj dneh se boste počutiti bolj sveže in zdrave, imeli boste več energije.

- Izboljšala se bo prebava: Ne boste več čutili lakote, ki nas muči vsakih nekaj ur. Potreba po prigrizkih med obroki bo enostavno izginila. Tako boste posledično izgubili odvečne kilograme.

- Nič več vas ne bo pekla zgaga: Če imate pogosto težave s prebavo in kislino v želodcu, bodo vaše težave izginile in ne boste več čutili neudobja po vsakem obroku.

- Vaša koža bo lepša: Gubice na obrazu bodo manj vidne in vaša koža bo videti bolj zdrava, sijoča in prožna. Qcup proizvede ionizirano vodo, ki do 6× bolj hidrira telo in kožo.

- Bolj zdravi bodo lasje: Če so vaši lasje krhki in lomljivi bo pitje vode vplivalo ne le na rast vaših las, ampak bodo ti postali tudi močnejši in bolj sijoči.

Naslednja pozitivna lastnost je povečanje energije (izboljšuje cirkulacijo, povečuje fizične sposobnosti in pospešuje okrevanje).

 

Lastnosti

  • Prenosen, lahek in enostaven za uporabo
  • Vsak tip pitne vode nemudoma pretvori v vodo, bogato z vodikom in antioksidanti
  • Uporaba najnovejše SPE membranske tehnologije, kjer sta vodik in kisik popolnoma ločena
  • Čiščenje in razkuževanje naprave in pridobivanje vode za dezinfekcijo s pomočjo EDC sistema
  • Visokokakovostna titan/platina ionizacijska celica
  • Nastanek mehurčkov vodika je v procesu nastajanja viden s prostim očesom
  • Visokokakovostna polnilna dvojna Li-Po baterija

 

 

Video o delovanje Qcup si lahko ogledate tukaj.

 

Z enim polnjenjem preko USB katera koli kabla / priključka, z vgrajenima dvema litij/polymernima baterijama do 20× ionizirate vodo

Ker je Qlife majhen, paše v vsako žensko torbico, priložen etui pa ga zaščiti v telovadnih torbah, nahrbtnikih skratka povsod na poti .

 

Dodatne informacije.

 

Prenosni-ionizator-na-poti